Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ακόμη μία Τετραπύρηνη παιχνιδομηχανή PS Vita με οθόνη 5″


psvita-neolaia-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ακόμη μία 4πύρηνη παιχνιδομηχανή Sony Playstation Vita 3G με οθόνη Oled 5 ιντσών και ανάλυση 960 x 544, προσφορά από την εταιρεία τηλεφωνικής επικοινωνίας Vodafone.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Neolaia
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 03 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το PS Vita 3G αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο και αυτομάτως μπαίνετε στη κλήρωση για την παιχνιδομηχανή.

 

Λεπτομέρειες

To PSVita διαθέτει οθόνη OLED 5″, έχει τετραπύρηνo  ARM Cortex-A9 MPCore επεξεργαστή και τετραπύρηνo SGX543MP4  επεξεργαστή γρφικών, ενσωματωμένο Wi-FiR, GPS, οθόνη αφής πολλαπλών σημείων και bluetooth.

 

Πατήστε εδώ για να πάρετε μέρος!

Πατήστε εδώ για να πάρετε μέρος σε μία ακόμη κλήρωση για ένα PS Vita!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

greece-debt-questions-reality

Διαβάστε 10 ερωτήσεις που αποδεικνύουν το «φανταστικό» του ελληνικού χρέους

Ερώτηση 1: Πώς γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν Μεγαλύτερο ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να Μην Χρειάζονται διάσωση, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς; Ερώτηση 2: Πώς γίνεται το Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ […]

Τρίτη φτωχότερη χώρα η Ελλάδα – Ποιες είναι στις δύο πρώτες θέσεις

Τα μνημόνια διπλασίασαν το ποσοστό των νοικοκυριών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Τη σοβαρή επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης στην Ελλάδα καταδεικνύουν στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη στατιστική υπηρεσία της Ε.Ε. Σύμφωνα με αυτά, η Ελλάδα είναι η τρίτη φτωχότερη χώρα-μέλος της Ε.Ε.

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):