Ο Βορίδης μας πέρασε για… δημόσια τουαλέτα τόνισε ο πρόεδρος του Λαός κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης


karatzaferhs-newsfeast

Σε ομιλία του στο Μαρκόπουλου, και χωρίς να τον κατονομάσει, ο κ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του κ. Μάκη Βορίδη ότι ήταν «περαστικός» από το ΛΑΟΣ «που αισθάνθηκε ότι είμαστε δημόσια τουαλέτα. Σταμάτησε για την ανάγκη του κι έφυγε».

Αναφερόμενος στις προσχωρήσεις των πρώην στελεχών του στη ΝΔ (Νέα Δημοκρατία), ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε:

«Ουδέποτε μέλος του κόμματός μας που διέπεται από τις αρχές μας, τις αρχές του πατριωτικού παρεμβατισμού, θα έπεφτε θύμα της εξουσιολαγνείας. Πιστεύουμε στην Ελλάδα και όχι στα οφίκια που προσφέρονται».

Πάντως, ο κ. Καρατζαφέρης ήταν πιο μετριοπαθής με τον Άδωνι Γεωργιάδη, για τον οποίο περιορίστηκε να εκφράσει απλώς τη θητεία του για το «λάθος δρόμο». Μάλιστα, απευθυνόμενος στον αδελφό του, που ήταν παρών στην εκδήλωση, του πρότεινε να πολιτευτεί με το ΛΑΟΣ στις προσεχείς εκλογές.

Στην εκδήλωση, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγόρησε τη ΝΔ (Νέα Δημοκρατία), αφήνοντας αιχμές ότι κάποια στελέχη της νομίζουν ότι θα κάνουν το ΛΑΟΣ να κιοτέψει. «Ανοητίζουν, γιατί δεν ξέρουν την πίστη και την αφοσίωση που έχουμε στις αρχές μας» ανέφερε, προσθέτοντας: «απηλλάγημεν κάποιων καταστάσεων».

 

Ο κ. Καρατζαφέρης εξέθεσε και τους λόγους για τους οποίους απεχώρησε από την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Όταν επανέλαβε τις ενστάσεις του και ζήτησε την παρέμβαση της Ευρωβουλής, οι πολιτικοί αρχηγοί του είπαν: «Όχι Γιώργο μην το ανακατεύεις το ευρωκοινοβούλιο», ενώ ο ίδιος έμεινε για να στηρίξει τον Α. Σαμαρά στο ζήτημα των επικουρικών συντάξεων. Μόλις υπήρξε συμφωνία, υποστηρίζει ο κ. Καρατζαφέρης, «τους είπε κάτι «γαλλικά» κι έφυγα».

 

Επιπλέον, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι τήρησε την υπόσχεσή του να διώξει τα «τρία πολιτικά τζάκια». «Σήμερα κανένα τζάκι δεν απειλεί την πολιτική ζωή, ούτε Καραμανλήδες, ούτε Παπανδρέου, ούτε Μητσοτάκηδες. Είπα ότι θα σπάσουμε τον διπολισμό και το κατορθώσαμε», υπογράμμισε.

src

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

«Απαρτχάιντ» στην εκπαίδευση της Θράκης – Σάλος για τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία

Έδρες καθηγητών τουρκικής γλώσσας και λογοτεχνίας, καθώς και θρησκευτικών μουσουλμανικής θρησκείας, σε συνεργασία με τουρκικά πανεπιστήμια, δημιουργούνται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με καταγγελίες του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

mount-athos-peninsula-macedonia-greece-world-heritage-site

Aγιο όρος: το «περιβόλι της Παναγιάς»

Εκτός από την ακλόνητη έκφραση της πίστης αμέτρητων γενεών πιστών και την αφοσίωσή τους στο Θεό, οι 20 Μονές του Αγίου Όρους αποτελούν μνημεία πολιτισμού και τέχνης για όλο τον κόσμο.  Το Άγιο Όρος αποτελεί αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού Κράτους, που βρίσκεται στη χερσόνησο του Άθω της Χαλκιδικής στη Μακεδονία και από το 1988 συγκαταλέγεται στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η χερσόνησος του Άθωνα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):