Ο Τσακ Νόρις γίνεται γέφυρα για να συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία!

chuck-norris-bridge-slovakia-newsfeast


chuck-norris-bridge-slovakia-newsfeast

Μία πεζογέφυρα, η οποία θα συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία και πρόκειται να κατασκευαστεί το προσεχές διάστημα, ενδέχεται να φέρει το όνομα του περιβόητου Αμερικανού πρωταγωνιστή ταινιών δράσης Τσακ Νόρις, όπως προκύπτει από σχετική έρευνα που διεξήγαγε μέσω Διαδικτύου το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβα.
Η υποψηφιότητα του ονόματος του Τσακ Νόρις (Chuck Norris) έως σήμερα έχει συγκεντρώσει 3.545 ψήφους στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο Facebook το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβα (Bratislava).
Eνώ η πρόταση για την ονομασία της σε Γέφυρα Μαρίας-Θηρεσία, της Αυτοκράτειρας της Αυστρίας στον 18ο αιώνα, έχει λάβει μόλις 266.  Η τελική απόφαση για την ονομασία θα ληφθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβα, όμως ο κυβερνήτης της περιοχής Πάβολ Φρέσο (Pavol Frešo) δήλωσε πως επιθυμεί τη συγκατάθεση της κοινής γνώμης όσον αφορά την ονομασία της πεζογέφυρας, η οποία θα εγκαινιασθεί το προσεχές καλοκαίρι.
Έτσι αναμένονται νέα ανέκδοτα με τον Τσάκ Νόρις, όπως τα δεκάδες που διακινούνται ήδη στο διαδίκτυο και κάνουν τους χρήστες να κλαίνε από τα γέλια.
Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Angie-Fitzgerald-Poker-tour-Australia-Auckland

Άρωμα γυναίκας στην κορυφή της Day 1a του 2012 ANZPT Auckland

Έναρξη πραγματοποίησε το 2012 Australia New Zealand Poker Tour Auckland Main Event, με το πρώτο σκέλος της Day 1 να προσελκύει 66 (εξήντα έξι) παίκτες στο SKYCITY Auckland Casino, όπου φιλοξενείται το σπουδαίο τουρνουά, σε ένα νέο εντυπωσιακό poker room. Όταν η Day 1a ολοκληρώθηκε είχαν απομείνει μόνο οι 26 (είκοσι έξι) παίκτες, οι οποίοι […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μία κόκκινη καφετιέρα Bosch Tassimo

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την καφετιέρα Tassimo της εταιρείας Bosch σε κόκκινο χρώμα. Η πολυκαφετιέρα λειτουργεί με κάψουλες. Κερδίστε την και απολαύστε μεγάλη ποικιλία ζεστών ροφημάτων όπως καφές, espresso, capuccino, latte macchiato, ζεστή σοκολάτα ή τσάι. Διοργάνωση διαγωνισμού: Ricardo Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 (17:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):