Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα δωρεάν ταξίδι στο Hollywood και μία θέση στο κόκκινο χαλί των Oscar!


oscar-2012-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ταξίδι στο μαγευτικό Los Angeles για την απονομή των Oscar και κέρδισε τη δικιά σου θέση στο κόκκινο χαλί και απολαμβάνοντας την διαμονή σου σε πολυτελές ξενοδοχείο.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Novacinema
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το υπέροχο ταξίδι του διαγωνισμού για την απονομή των Oscar κάντε Like σε αυτή τη σελίδα στο facebook και πατήστε το κουμπί (button) Πάρε Μέρος.

Όροι συμμετοχής (καρτέλα όροι διαγωνισμού)

 

Λεπτομέρειες

Ο Νικητής του Διαγωνισμού θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Los Angeles, για τη διοργάνωση των βραβείων Oscar του 2013. Στο ταξίδι περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια για 2 (δύο) άτομα, 5 (πέντε) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 (τεσσάρων) αστέρων και 2 (δύο) bleacher seat tickets στο κόκκινο χαλί για την απονομή του 2013.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

chuck-norris-bridge-slovakia-newsfeast

Ο Τσακ Νόρις γίνεται γέφυρα για να συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία!

Μία πεζογέφυρα, η οποία θα συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία και πρόκειται να κατασκευαστεί το προσεχές διάστημα, ενδέχεται να φέρει το όνομα του περιβόητου Αμερικανού πρωταγωνιστή ταινιών δράσης Τσακ Νόρις, όπως προκύπτει από σχετική έρευνα που διεξήγαγε μέσω Διαδικτύου το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβα. Η υποψηφιότητα του ονόματος του Τσακ Νόρις (Chuck Norris) έως σήμερα έχει συγκεντρώσει […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):