Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα δωρεάν ταξίδι στο Hollywood και μία θέση στο κόκκινο χαλί των Oscar!


oscar-2012-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ταξίδι στο μαγευτικό Los Angeles για την απονομή των Oscar και κέρδισε τη δικιά σου θέση στο κόκκινο χαλί και απολαμβάνοντας την διαμονή σου σε πολυτελές ξενοδοχείο.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Novacinema
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το υπέροχο ταξίδι του διαγωνισμού για την απονομή των Oscar κάντε Like σε αυτή τη σελίδα στο facebook και πατήστε το κουμπί (button) Πάρε Μέρος.

Όροι συμμετοχής (καρτέλα όροι διαγωνισμού)

 

Λεπτομέρειες

Ο Νικητής του Διαγωνισμού θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Los Angeles, για τη διοργάνωση των βραβείων Oscar του 2013. Στο ταξίδι περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια για 2 (δύο) άτομα, 5 (πέντε) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 (τεσσάρων) αστέρων και 2 (δύο) bleacher seat tickets στο κόκκινο χαλί για την απονομή του 2013.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

interior design home decoration

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τραπεζαρία από το Edrano

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την εντυπωσιακή δρύινη τραπεζαρία της φωτογραφίας, διαστάσεων 210 x 100 cm. Διοργάνωση διαγωνισμού: Edrano (edrano.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

volvo-car-year

Volvo – Ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε η Volvo στην Ελλάδα

Μέσα στη χρονιά που πέρασε η Volvo σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα. Το 2015 η σουηδική μάρκα αύξησε ακόμα περισσότερο το ποσοστό που κατέχει στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, φτάνοντας στο 2,83%. Πρόκειται για το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς που έχει πετύχει ποτέ η Volvo στην ιστορία της στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα για την […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):