Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Ρολόι χειρός με χρυσό μεταλλικό πλαίσιο


fashion-fruit-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ρολόι χειρός με λευκό καντράν, χρυσό μεταλλικό πλαίσιο και λουράκι από καουτσούκ σε μαύρο χρώμα με τις κατά μήκος λωρίδες σε χρυσό χρώμα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Myfashionfruit
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το χρυσό ρολόι χειρός με λευκό καντράν από την mff κάντε κοινοποίηση (share) τη φωτογραφία με το ρολόι από αυτή τη σελίδα.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

9 τρόποι ενδυνάμωσης για να αντέξεις κάθε δυσκολία

Όταν έρχονται τα δύσκολα πολλές φορές απελπιζόμαστε, χάνουμε τον προσανατολισμό μας και κινδυνεύουμε να δράσουμε παράλογα ή απλώς να βυθιστούμε στην αδράνεια και στο σκοτάδι. Παρακάτω είναι 9 τρόποι ενδυνάμωσης του εαυτού ώστε να μπορέσεις με ψυχραιμία να σκεφτείς και να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τις δυσκολίες σου ή θα σε κάνουν να τις παρατηρήσεις με μια άλλη ματιά.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα διήμερο στην Ικαρία από το Athenstimeout

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα μοναδικό διήμερο στην Ικαρία, σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Karras Star. Διοργάνωση διαγωνισμού: Athenstimeout (athenstimeout.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):