Διαγωνισμός Πάρε μέρος και Κέρδισε το παιδικό καρότσι Metamorphosis Viceroy ATS

metamorphosis-stroller-newsfeast


metamorphosis-stroller-newsfeast
Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το καρότσι Viceroy ATS με animal print στο σχέδιο του καλύμματος, προσφορά της εταιρείας Metamorphosis για να δώσετε μοντέρνα διάθεση στις βόλτες με το παιδί σας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 (10:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το καρότσι Viceroy ATS αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο.

Viceroy ATS – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το πλαίσιο του καροτσιού είναι από αλουμίνιο και το καρότσι ζυγίζει 13,6 kg. Το μέγιστο βάρος φορτίου είναι 22,7kg (περίπου ένα παιδί 5 (πέντε) ετών). 

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Πως έβλεπαν τη γη το 1492; Αυτή είναι η παλαιότερη υδρόγειος του κόσμου

Είναι γνωστή και ως «Erdapfel», που σημαίνει «γεώμηλο», δηλαδή «πατάτα», και θεωρείται η παλαιότερη υδρόγειος του κόσμου που έχει βρεθεί ποτέ. Η υδρόγειος που χρονολογείται το 1492, δείχνει την Γη από τα χρόνια της Αρχαίας Ελλάδας θεωρείται ότι δημιουργήθηκε από τον Γερμανό, Martin Behaim, ο οποίος ήταν γνωστός γεωγράφος, ναυτικός, έμπορας και φιλόσοφος.

viasmos-paidiou-newsfeast

Παραδειγματική ποινή κάθειρξης 36 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου σε νεαρό για την αποπλάνηση δύο ανήλικων παιδιών

Παραδειγματική ποινή κάθειρξης 36 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου σε νεαρό για την αποπλάνηση δύο ανήλικων παιδιών. Η ποινή επιδιώκει μεταξύ άλλων να στείλει μήνυμα παραδειγματισμού προς όλους εκείνους, οι οποίοι με τις πράξεις τους «τραυματίζουν» σωματικά και ψυχικά μικρά παιδιά, εκμεταλλευόμενοι διάφορες καταστάσεις. Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης. […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):