Διαγωνισμός Πάρε μέρος και Κέρδισε το παιδικό καρότσι Metamorphosis Viceroy ATS

metamorphosis-stroller-newsfeast


metamorphosis-stroller-newsfeast
Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το καρότσι Viceroy ATS με animal print στο σχέδιο του καλύμματος, προσφορά της εταιρείας Metamorphosis για να δώσετε μοντέρνα διάθεση στις βόλτες με το παιδί σας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 (10:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το καρότσι Viceroy ATS αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο.

Viceroy ATS – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το πλαίσιο του καροτσιού είναι από αλουμίνιο και το καρότσι ζυγίζει 13,6 kg. Το μέγιστο βάρος φορτίου είναι 22,7kg (περίπου ένα παιδί 5 (πέντε) ετών). 

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

chuck-norris-bridge-slovakia-newsfeast

Ο Τσακ Νόρις γίνεται γέφυρα για να συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία!

Μία πεζογέφυρα, η οποία θα συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία και πρόκειται να κατασκευαστεί το προσεχές διάστημα, ενδέχεται να φέρει το όνομα του περιβόητου Αμερικανού πρωταγωνιστή ταινιών δράσης Τσακ Νόρις, όπως προκύπτει από σχετική έρευνα που διεξήγαγε μέσω Διαδικτύου το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβα. Η υποψηφιότητα του ονόματος του Τσακ Νόρις (Chuck Norris) έως σήμερα έχει συγκεντρώσει […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τραπεζαρία με παγκάκια από το Έπιπλο Μουδρούνης

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μία μοναδική τραπεζαρία με δύο παγκάκια από φυσικό δρυ και μεταλλικά πόδια. Ένα δώρο συνολικής αξίας 800 ευρώ!! (Διάσταση 90Χ1,80) Διοργάνωση διαγωνισμού: Έπιπλο Μουδρούνης (moudrounis.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):