Διαγωνισμός για να κερδίσεις 5 Λευκά Nokia Lumia 800 με κάμερα 8 MP

Nokia-Lumia-800-White-Newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το Nokia Lumia 800 το πρώτο smartphone με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango και κάμερα 8 MP σε λευκό χρώμα, εσύ και 4 (τέσσερις) φίλοι σου.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Nokia
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 (18:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ένα Nokia Lumia 800 σε λευκό χρώμα επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα στο facebook και κυνηγήστε το λευκό κουτάκι που τρέχει και όταν το πιάσετε (κλικάρετε επάνω του) τότε συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για το λευκό smartphone.

 Όροι συμμετοχής (καρτέλα κανόνες)
και πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

 

Nokia Lumia 800 – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia Lumia 800 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango (εδώ).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:


Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 συσκευές Vodafone Mobile Wi-Fi R206

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) συσκευές Vodafone Mobile Wi-Fi R206 και δημιούργησε το δικό σου Wi-Fi Hotspot, με δυνατότητα σύνδεσης έως και 10 (δέκα) συσκευών. Διοργάνωση διαγωνισμού: Vodafone Greece (Vodafone – Panafon / Vodafone.gr), Spotthompson. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμός (έως και): Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 (23.59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σύστημα σιδερώματος από τον Kotsovolos

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα σύστημα σιδερώματος Tefal! Διοργάνωση διαγωνισμού: Kotsovolos (kotsovolos.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):