Τουρνουά Πόκερ Freeroll με Δώρο ένα iPad 2 με μνήμη 16GB της Apple και 200$


poker-ipad-newsfeast

Τουρνουά: Μπες στο τουρνουά, εντελώς δωρεάν, και παίξε πόκερ (poker) για να κερδίσεις ένα iPad 2 wifi με μνήμη 16GB της Apple και 200$ (δολάρια).
Διοργάνωση τουρνουά (διαγωνισμού): Betarades, WPT poker
Ημερομηνία διεξαγωγής τουρνουά (ώρα): Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 (21:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το iPad 2 και τα 200 δολάρια πρέπει να κάνετε εγγραφή στην εταιρεία WPT, όπου και θα διεξαχθεί το τουρνουά και να έχετε καταθέσει τουλάχιστον 10$.

 

Λεπτομέρειες

 Δικαίωμα συμμετοχής στο Τουρνουά του πόκερ έχουνε μόνο όσοι έχουνε εγγραφεί μέσω του Betarades.com και έχουν καταθέσει τουλάχιστον 10$. Για να εγγραφείτε στην WPT μέσω του Betarades.com κάντε κλικ (εδώ).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!


Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

new york-new-years-eve-time-square-party

Ενάμιση τόνος κομφετί στην Times Square για την Πρωτοχρονιά

Ένα πολύχρωμο «χιόνι» από κομφετί σκέπασε την Times Square της Νέας Υόρκης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την υποδοχή του νέου έτους. Τα κομφετί αποτελούν σημαντικό στοιχείο της μεγάλης βραδιάς και ο ενορχηστρωτής του θεάματος, ο καλλιτέχνης Τρεμπ Χάινινγκ, δεν έκανε εκπτώσεις. Δύο φορτηγά μετέφεραν στην Times Square, την παραμονή της πρωτοχρονιάς, ενάμιση τόνο πολύχρωμα χαρτάκια […]

fill-win-freddito-cold-drink-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δώρο 1 Freddito Classic ή Vanilla ή Gianduja χωρίς κλήρωση

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το 1 (ένα) Freddito Classic, Vanilla ή Gianduja στα 2 (δύο) για να το απολαύσεις με την παρέα σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Freddito Greece Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 (20:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε, χωρίς κλήρωση, το δώρο κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):