Διαγωνισμός για να κερδίσεις την έξυπνη Ψηφιακή ενδοεπικοινωνία με κάμερα MBP 35 της Motorola

motorola-intercom-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την ψηφιακή ενδοεπικοινωνία MBP 35 της Motorola με ενισχυμένη υπέρυθρη νυχτερινή όραση και την έξυπνη λειτουργία αναμονής για εξοικονόμηση ενέργειας όπου η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα, εάν δεν υπάρχει ήχος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 (10:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την ψηφιακή ενδοεπικοινωνία MBP 35 της Motorola με ενισχυμένη υπέρυθρη νυχτερινή όραση επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

 

Motorola MBP 35 – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η  Motorola MBP 35 διαθέτει κάμερα και έχει εμβέλεια περίπου 150m. Η τεχνολογία της μπαταρίας είναι Nickel Metal Hydride (επαναφορτιζόμενη) με αυτονομία 3,5 ώρες. Η οθόνη είναι έγχρωμη 3,5″ τεχνολογίας TFT-LCD. Στο Motorola MBP 35 υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης έως 4 κάμερες και η δυνατότητα νυχτερινής όρασης μέσω της τεχνολογίας των υπέρυθρων. Η ψηφιακή ενδοεπικοινωνία χρησιμοποιεί συχνότητα στα 2400 MHz με 2 (δύο) κανάλια και έχει δυνατότητα λειτουργίας talk back, Vox και διαθέτει μουσική νανουρίσματος, με 5 διαφορετικούς ήχους. Διαθέτει ακόμη ένδειξη θερμοκρασίας δωματίου και ειδοποίηση μεταβολής της.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

interior design home decoration

Douleutaras: Ο Φίλος του Σπιτιού σου καθαρίζει για εσένα! 

Μένεις μόνος και είσαι αναγκασμένος να κάνεις όλες τις δουλειές του σπιτιού; Σου έχουμε την λύση! Πλέον δεν χρειάζεται να σπαταλάς χρόνο με το σκούπισμα, το σιδέρωμα και όλες τις κουραστικές δουλειές αφού με την Υπηρεσία Καθαρισμού Douleutaras.gr βρίσκεις αξιόπιστη οικιακή βοηθό για το σπίτι σου! Υπηρεσία Καθαρισμού Η Υπηρεσία Καθαρισμού της δημοφιλούς πλατφόρμας εύρεσης επαγγελματιών Douleutaras, […]

Side effects Coronavirus

Οι παρενέργειες που έχουν σχεδόν όλοι όσοι έχουν ιαθεί από τον Κορονοιο

Εννέα στους δέκα ιαθέντες ασθενείς της νόσου παρουσιάζουν παρενέργειες, όπως ψυχολογικές διαταραχές και απώλεια γεύσης και όσφρησης. Covid-19 και ψυχολογικές διαταραχές Κορονοιός και απώλεια γεύσης και όσφρησης Εννέα στους δέκα ασθενείς της Covid-19 αναφέρουν την παρουσία παρενεργειών όπως ψυχολογικές διαταραχές και απώλεια γεύσης και όσφρησης μετά την ανάρρωσή τους από τη νόσο, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτέλεσμα έρευνας στην Νότια Κορέα. Η έρευνα δημοσιεύεται καθώς ο αριθμός […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):