Διαγωνισμός για να κερδίσεις την έξυπνη Ψηφιακή ενδοεπικοινωνία με κάμερα MBP 35 της Motorola

motorola-intercom-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την ψηφιακή ενδοεπικοινωνία MBP 35 της Motorola με ενισχυμένη υπέρυθρη νυχτερινή όραση και την έξυπνη λειτουργία αναμονής για εξοικονόμηση ενέργειας όπου η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα, εάν δεν υπάρχει ήχος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 (10:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την ψηφιακή ενδοεπικοινωνία MBP 35 της Motorola με ενισχυμένη υπέρυθρη νυχτερινή όραση επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

 

Motorola MBP 35 – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η  Motorola MBP 35 διαθέτει κάμερα και έχει εμβέλεια περίπου 150m. Η τεχνολογία της μπαταρίας είναι Nickel Metal Hydride (επαναφορτιζόμενη) με αυτονομία 3,5 ώρες. Η οθόνη είναι έγχρωμη 3,5″ τεχνολογίας TFT-LCD. Στο Motorola MBP 35 υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης έως 4 κάμερες και η δυνατότητα νυχτερινής όρασης μέσω της τεχνολογίας των υπέρυθρων. Η ψηφιακή ενδοεπικοινωνία χρησιμοποιεί συχνότητα στα 2400 MHz με 2 (δύο) κανάλια και έχει δυνατότητα λειτουργίας talk back, Vox και διαθέτει μουσική νανουρίσματος, με 5 διαφορετικούς ήχους. Διαθέτει ακόμη ένδειξη θερμοκρασίας δωματίου και ειδοποίηση μεταβολής της.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα FLUO Play 8 Wi-Fi από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα 1 FLUO Play 8 Wi-Fi, αξίας €99 από τον ΓΕΡΜΑΝΟ. Διοργάνωση διαγωνισμού:  ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το EnternityGR (enternity.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 04 Απριλίου 2016 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

jada-pinkett-smith-will-smith-wife

Η γυναίκα γνωστού ηθοποιού διαθέτει το απόλυτο κορμί!

Η γυναίκα γνωστού ηθοποιού διαθέτει το απόλυτο κορμί και ας έχει σβήσει ήδη 41 (σαράντα ένα) κεράκια από την τελευταία γενέθλια τούρτα της! Η εν λόγω κυρία, η οποία είναι 41 χρόνων, διαθέτει κορμί που θα το ζήλευαν πολλές, ακόμη και πολύ μικρότερές της! Ο λόγος για την πανέμορφη σύζυγο του γνωστού ηθοποιού Will Smith, την Jada Pinkett […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):