Διαγωνισμός για να κερδίσετε το αγαπημένο σας ζευγάρι παπούτσια από Peep toes, γόβες και μποτάκια μέχρι μπαλαρίνες και γαλότσες

shoes-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ότι παπούτσια διαλέξεις. Η επιλογές είναι πολλές, από πλατφόρμες, peep toes, γόβες, μπότες, μποτάκια, μπαλαρίνες μέχρι και γαλότσες.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ntynomai
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα παπούτσια της επιλογής σας επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα, διαλέξτε το αγαπημένο σας ζευγάρι από όποια κατηγορία θέλετε και πείτε ποιο είναι με σχόλιο σε αυτή τη σελίδα και μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Μυστικές Υπηρεσίες Ισραήλ: Σε ελληνικό νησί θα προκαλέσουν θερμό επεισόδιο οι Τούρκοι

Ιδιαίτερα στενή είναι τις τελευταίες ημέρες η συνεργασία ελληνικών και ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών και των αντίστοιχων στρατιωτικών Επιτελείων με το Τελ Αβίβ να παρέχει σημαντικό όγκο πληροφοριών στην ελληνική πλευρά για τις κινήσεις της Αγκυρας και ενδιαφέρουσες αναλύσεις σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.

hashish-saplings-serres

Νομιμοποίηση της ινδικής κάνναβης για ιατρικούς λόγους ζητούν 40 βουλευτες ΣΥΡΙΖΑ

Επικαλούνται πόρισμα επιτροπής του υπουργείου Υγείας στο οποίο επισημαίνεται η θετική επίδραση της κάνναβης σε συγκεκριμένες ασθένειες. Την νομιμοποίηση της ινδικής κάνναβης για ιατρικούς λόγους ζητούν 40 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με νέα ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):