Διαγωνισμός για να κερδίσεις 5 Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ουντινέζε

paok-udinese-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 εισιτήρια για τον αγώνα  ΠΑΟΚ – Ουντινέζε (Udinese Calcio). Δείτε από κοντά την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι (Laszlo Boloni) στο γήπεδο της τούμπας, για την πρόκριση στους «16» του Europa League και πανηγυρίστε μαζί τους.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Betarades
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ουντινέζε κάντε Like σε αυτή τη σελίδα στο facebook και αφήστε ένα σχόλιο σε αυτή τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες

 Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 23/02/2012 στις 20:00 στο γήπεδο της Τούμπας και τα εισιτήρια θα είναι 3 (τρία) για την θύρα 5 (πέντε) και 2 (δύο) για την θύρα 6 (έξι).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στη Σύρο από το Enjoy Vacations

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο Hotel Halaris σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην Σύρο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Enjoy Vacations (enjoyvacations.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Έξι επιπλέον τυχεροί θα κερδίσουν 2 γνωριμίες με […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις γυαλιά ηλίου Rebecca Blu από το Music 89,2

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Rebecca Blu. Διοργάνωση διαγωνισμού: Music 89,2 (music892.rise.gr) προσφορά της Prime Optics Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 08 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):