Διαγωνισμός για να κερδίσεις 5 Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ουντινέζε

paok-udinese-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 εισιτήρια για τον αγώνα  ΠΑΟΚ – Ουντινέζε (Udinese Calcio). Δείτε από κοντά την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι (Laszlo Boloni) στο γήπεδο της τούμπας, για την πρόκριση στους «16» του Europa League και πανηγυρίστε μαζί τους.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Betarades
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ουντινέζε κάντε Like σε αυτή τη σελίδα στο facebook και αφήστε ένα σχόλιο σε αυτή τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες

 Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 23/02/2012 στις 20:00 στο γήπεδο της Τούμπας και τα εισιτήρια θα είναι 3 (τρία) για την θύρα 5 (πέντε) και 2 (δύο) για την θύρα 6 (έξι).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

pack-of-wolves

Αποκάλυψη: Viral φωτογραφία αγέλης λύκων έχει λάθος ερμηνεία. Δεν προπορεύονται οι ευάλωτοι λύκοι, αλλά το κυρίαρχο ζευγάρι.

Τις τελευταίες ημέρες έλαβε μεγάλη δημοσιότητα η φωτογραφία με μια αγέλη λύκων που πορεύεται στο χιονισμένο βουνό σε διάταξη. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε πολλές ιστοσελίδες, έγινε ευρύτατη αναπαραγωγή τόσο της συγκεκριμένης σκηνής, αλλά και του συνοδευτικού κειμένου που περιέγραφε ότι ο κάθε λύκος είχε συγκεκριμένο ρόλο και ότι η ομάδα λειτουργούσε βάσει σχεδίου. Σύμφωνα με την περιγραφή […]

Διαγωνισμός για να κερδίσετε ακόμη ένα smartphone Nokia Lumia 800 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ακόμη ένα smartphone Nokia Lumia 800, το smartphone που έγινε ανάρπαστο, με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango και κάμερα 8 MP για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Διοργάνωση διαγωνισμού: Enternity Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 04 Μαρτίου (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ακόμη ένα smartphone Nokia Lumia 800 αφήστε ένα σχόλιο σε […]

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):