Σχετικά με την αυτοκτονία αστυνομικού στο κτίριο όπου στεγάζονται τα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά με την αυτοκτονία αστυνομικού στο κτίριο όπου στεγάζονται τα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.

suicide-newsfeast

Ο Αστυφύλακας έδωσε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο μέσα στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη, χωρίς τίποτα στην συμπεριφορά του να προδίδει ότι είχε πάρει μια τέτοια απόφαση.
Ο αστυνομικός, όπως περιγράφεται, ήταν ένα από τα πιο εύθυμα στελέχη της υπηρεσίας ενώ πριν από λίγο καιρό, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, είχε περάσει ψυχοτεχνικά τεστ για να εξεταστεί η ικανότητα του στο να οπλοφορεί.


loading...

Το περιστατικό συνέβη στο κτίριο όπου στεγάζονται τα ΜΑΤ, στην οδό Κατσιμίδη. Μέχρι στιγμής τα αίτια που τον οδήγησαν στην πράξη του παραμένουν άγνωστα. Το άψυχο σώμα του 29χρονου αστυνομικού βρήκαν συνάδελφοί του. Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο 29χρονος, είχε πρόβλημα με τα πόδια του και είχε κάνει αίτημα για μετάθεση, το οποίο και ικανοποιήθηκε. Μάλιστα είχε πάρει το φύλλο πορείας για το αστυνομικό τμήμα του Σοχού απ’ όπου και καταγόταν, είχε παραδώσει στην υπηρεσία του, και είχε αποχαιρετήσει όλους τους συναδέλφους του.

Δυστυχώς όμως και προς μεγάλη έκπληξη των συναδέλφων του, είχε αυτή την τραγική κατάληξη. Ο αστυνομικός ήταν ανύπαντρος και γίνεται έρευνα στα τελευταία τηλεφωνήματα που δέχτηκε ή έκανε, για να βρεθούν στοιχεία που να αιτιολογούν μια τέτοια απόφαση. Σε σημείωμα που άφησε πίσω, ο ίδιος αναφέρει ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του για προσωπικούς λόγους και για προβλήματα υγείας.

src

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):