Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το smartphone Xperia Active της Sony Ericsson

xperia-active-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το Xperia™ active της εταιρείας Sony Ericsson, το ανθεκτικό Android smartphone για μια δυναμική ζωή.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Sony Ericsson Greece
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε το Xperia Active επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα   και κατεβάστε την εφαρμογή Wind Travel από το Android market.

 

Wind Travel – Περιγραφή εφαρμογής

Η εφαρμογή Wind Travel είναι ένας δωρεάν πρακτικός ταξιδιωτικός οδηγός για την Ελλάδα που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Sony Ericsson και το Travelstyle για τον διασκεδαστικό κόσμο των Xperia™ Smartphones!

Xperia™ Active – Τεχνικά χαρακτηριστικά

  •  Λειτουργικό: Android 2.3
  • Κάμερα: 5 megapixel
  • Διαστάσεις: 92.0 × 55.0 × 16.5 mm
  • Εσωτερική μνήμη τηλεφώνου: 1 GB
  • RAM512 MB
  • Υποδοχή κάρτας μνήμης: microSD™ (έως 32 GB)
  • Βάρος: 110.8γρ

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

easter-island-life-elixir-newsfeast

Είναι η Ραπαμυκίνη το ελιξίριο της ζωής που βρέθηκε στα νησιά του Πάσχα;

Ένα φάρμακο που ανακάλυψαν, επιστήμονες, πιστεύεται ότι μπορεί να αναστρέψει τα αποτελέσματα της πρόωρης γήρανσης και θα μπορούσε να παρατείνει την ανθρώπινη ζωή, για πάνω από μια δεκαετία. Η Ραπαμυκίνη, η οποία έχει το παρατσούκλι «για πάντα νέοι» δημιουργήθηκε από μια χημική ουσία που βρίσκεται στο έδαφος των Νήσων του Πάσχα, ένα από τα πιο απομακρυσμένα […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα εργονομικό TabletPillow από το Cool Home

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το απίθανο TabletPillow της Bosign, ένα μαξιλάρι ειδικά διαμορφωμένο για χρήση και μεταφορά tablets και smartphones! Επίσης χρησιμοποιείται και σαν βάση για το tablet ώστε να το κρατά σε οριζόντια ή κατακόρυφη θέση, χωρίς να το κρατάτε! Διοργάνωση διαγωνισμού: Cool Home (coolhome.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 31 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):