Διαγωνισμός ! Κερδίστε μια υπέροχη καρό τσάντα Burberry Prorsum

burberry-prorsum-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια υπέροχη καρό Canvas Tote τσάντα Burberry Prorsum, η οποία χωράει όλα όσα χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας και διαθέτει πολλές τσέπες, ενώ φοριέται στον ώμο για πλήρη ελευθερία κινήσεων.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ladynews
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την υπέροχη καρό Canvas Tote τσάντα Burberry Prorsum κάντε Like σε αυτή τη σελίδα στο facebook και μετά στείλτε  e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο insitesmanage@gmail.com.

burberry-prorsum-newsfeast

Burberry Prorsum – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μήκος: 34cm
Βάθος: 14cm
Ύψος: 22cm
Βάρος: 750γρ.

burberry-prorsum-newsfeast

burberry-prorsum-newsfeast

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις απολαυστικά προϊόντα από την Γιώτης

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό απολαυστικά προϊόντα Γιώτης. Διοργάνωση διαγωνισμού: Γιώτης Α.Ε. (jotis.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

euro-final-football-match-spain-italy-winner

Euro 2012: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ισπανία με 4-0 έναντι της Ιταλίας!

Με σκορ 4 – 0 η Ισπανία κέρδισε την Ιταλία στον τελικό του Euro 2012 στο «Ολιμπίσκι» του Κιέβου και έγραψε ιστορία, αφού έγινε η μοναδική ομάδα που κατακτά διαδοχικά τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η ώρα της στέψης έφτασε. Viva España! Το 2008 στο «Ερνστ Χάπελ» οι Ισπανοί κατέκτησαν το δεύτερο τους ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δύο χρόνια […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):