Διαγωνισμός για να κερδίσεις 10 ρομαντικές ταινίες της ODEON

romantic-movies-newsfeast

Διαγωνισμός: Κερδίστε , εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) ρομαντικές ταινίες από την ODEON για να χαρείτε τον έρωτα μέσα από ρομαντικές ιστορίες, τις όμορφες βραδιές που περνάτε αγκαλιά με το ταίρι σας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Thatslife
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τις 10 υπέροχες, ρομαντικές ταινίες του διαγωνισμού αρκεί να κάνετε like στη σελίδα στο facebook και να αφήσετε ένα οποιοδήποτε σχόλιο.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αρχαία Ελλάδα: Δείτε τι έτρωγαν οι άνθρωποι στα χρόνια του Μίνωα

Αποτυπωμένα στις πινακίδες της Γραμμικής Γραφής Β’ την οποία χρησιμοποιούσαν κατά τη Μυκηναϊκή περίοδο για να αποδώσουν την ελληνική γλώσσα που μιλιόταν τότε, τα φυτά, οι καρποί και τα βότανα δεν προορίζονταν μονάχα για τροφή. Αιώνες πριν τον Ιπποκράτη, που έλεγε πως η τροφή μας είναι το φάρμακό μας, οι γιατροί, επίσημοι και ανεπίσημοι της μινωικής Κρήτης και της μυκηναϊκής Ελλάδας τα χρησιμοποιούσαν και για θεραπευτικούς σκοπούς.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τσάντα Guess από το Tsantaki Tsantaki

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τσάντα Guess πλάτης. Διοργάνωση διαγωνισμού: Tsantaki Tsantaki Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):