Διαγωνισμός για να κερδίσεις 10 ρομαντικές ταινίες της ODEON

romantic-movies-newsfeast

Διαγωνισμός: Κερδίστε , εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) ρομαντικές ταινίες από την ODEON για να χαρείτε τον έρωτα μέσα από ρομαντικές ιστορίες, τις όμορφες βραδιές που περνάτε αγκαλιά με το ταίρι σας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Thatslife
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τις 10 υπέροχες, ρομαντικές ταινίες του διαγωνισμού αρκεί να κάνετε like στη σελίδα στο facebook και να αφήσετε ένα οποιοδήποτε σχόλιο.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

sun-glasses-design-eye-shop-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 επώνυμα luxury γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι Rayban 3025 Aviator

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) δώρο της επιλογής σας μέσα από το Ricardo, αξίας έως 300€ (ευρώ), προσφορά της εταιρείας Ricardo. Διοργάνωση διαγωνισμού: Eyes shop Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 16 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Eyes shop και κερδίστε ανάμεσα […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στην Καρδίτσα από το Joy Tours

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Mouzaki Palace στην Καρδίτσα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Joy Tours (joytours.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 30 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):