Διαγωνισμός για να κερδίσεις το πολυπόθητο iPad 2

ipad2-madfortech-newfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το πολυπόθητο iPad 2 με μνήμη 16GB σε έκδοση Wi-Fi και σε χρώμα μαύρο.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Madfortech
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το  iPad 2 της Apple πρέπει να κάνετε like σε αυτήν τη σελίδα στο facebook και να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο.

Όροι συμμετοχής

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

All Star Giannis! NBA All Star Game με το Greak Freak

Ακόμα και αν θέλεις να συγκρατηθείς, να μην παρασυρθείς επειδή το παιδί είναι Ελληνας, δεν σε αφήνει ο ίδιος. Στο πρώτο του All Star Game του NBA, σε ηλικία μόλις 22 ετών, όταν άλλοι μόλις έχουν αποφοιτήσει από το κολέγιο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σάρωσε τα πάντα: πέτυχε 30 πόντους, αστοχώντας μόλις σε τρεις από τις 17 προσπάθειες και προσέφερε απίστευτο θέαμα!

happy-feet-2-movie-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 dvd με τη νέα ταινία Happy Feet 2

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) dvd με τη νέα ταινία Happy Feet 2 και απόλαυσε τις περιπέτειες του Μάμπλ, του σταρ της κλακέτας και μπες και χόρεψε και εσύ μαζί του! Διοργάνωση διαγωνισμού: Mamakid Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 08 Απριλίου 2012 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):