Τρομερή κτηνωδία από άντρα των ΜΑΤ στη χτεσινή διαδήλωση στο Σύνταγμα

athens-riots-newsfeast

Υπάρχουν φορές που ο φωτογραφικός φακός μπορεί και αποτυπώνει ανθρώπινα συναισθήματα. Αναρωτιέμαι τι έχει αποτυπώσει εδώ και τι αντιλαμβάνεται ο καθένας βλέποντας έναν αναίσθητο διαδηλωτή να δέχεται βίαια χτυπήματα από έναν άνδρα των ΜΑΤ. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της χτεσινής διαδήλωσης στο Σύνταγμα.

Ο άνδρας των ΜΑΤ είναι ένας από τους αστυνομικούς που έστειλαν προχτές επιστολή στους εκπροσώπους της Τρόικας, προειδοποιώντας τους πως «αρνούνται να βρεθούν απέναντι σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου που διαμαρτύρεται και απαιτεί αλλαγή πορείας».

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-smartphone-htc-one-bestprice-phaistos-networks-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 τετραπύρηνα smartphone κινητά HTC One 32 GB

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) smartphone HTC One, από την HTC, στο διαγωνισμό με τίτλο «Κέρδισε το νέο HTC One». Διοργάνωση διαγωνισμού: Bestprice.gr, HTC, Phaistos Networks A.E., ΒΙ ΕΝΤ Ο Διαφημιστική Συμβουλευτική Α.Ε.. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και κερδισε το δωρο του διαγωνισμού.   […]

Διαδώστε το: Πως μπορούμε να πάρουμε πίσω την κατοικία μας εάν κατελήφθη παρανόμως;

Για να μάθουν ὅλοι ὅτια τα βαθειά νομικά εἶναι ἁπλᾶ! Μόλις διαπιστώσετε κατάληψη σε σπιτικό σας, δέν πηγαίνετε στήν ἀστυνομία! Δέν θα ἐνοχλήσετε κἂν τους καταληψίες. Καλεῖτε δύο – τρεῖς δυνατούς φίλους σας και τούς πετᾶτε (ἔξω ἀπό την κατοικία σας) με τις κλωτσιές!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):