Η Μαρία Μενούνος κυκλοφορεί μόνο με το μπικίνι της στην Time Square επειδή έχασε ένα στοίχημα!

maria-menounos-bet-bikini-newsfeast-featured

maria-menounos-bet-bikini-newsfeast

Η Ελληνοαμερικανά Μαρία Μενούνος έβαλε στοίχημα με τον παρουσιαστή Mario Lopez και τον ανταποκριτή AJ Calloway του καναλιού Extra  ότι θα κερδίσει η αγαπημένη της ομάδα στο Super Bowl. Στοιχημάτισε ότι αν έχαναν οι New England Patriots θα έκανε τα χρέη της παρουσιάστριας φορώντας μόνο ένα μπικίνι!

maria-menounos-bet-bikini-newsfeast

Ευτυχώς για μας, το παιχνίδι το κέρδισαν οι New York Giants και έτσι μπορέσαμε να απολαύσουμε την καλλίγραμμη Maria Menounos φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό μπικίνι στα χρώματα των New York Giants στη μέση της γνωστής πλατείας Time Square με το θερμόμετρο να έχει σταματήσει από το κρύο!

maria-menounos-bet-bikini-newsfeast

Απολαύστε την στιγμή που η Μαρία Μενούνος γδύνεται αποκαλύπτοντας το υπέροχο κορμί της.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

volvo-car-year

Volvo – Ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε η Volvo στην Ελλάδα

Μέσα στη χρονιά που πέρασε η Volvo σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα. Το 2015 η σουηδική μάρκα αύξησε ακόμα περισσότερο το ποσοστό που κατέχει στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, φτάνοντας στο 2,83%. Πρόκειται για το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς που έχει πετύχει ποτέ η Volvo στην ιστορία της στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα για την […]

Ρουσόπουλος: Η Τουρκία πίσω από τις μεγάλες φωτιές του ’07

«Πολλοί στην προσπάθειά τους να απαξιώσουν την διακυβέρνηση Καραμανλή κλείνουν τα μάτια ακόμη και μπροστά στα προφανή» υποστηρίζει, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού από το 2000-2009 Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):