Η Χιονάτη κερδίζει μια θέση στο θαυμαστό κόσμο των τατουάζ μέσα από την 27 χρονη Annfaye Kao

snow-white-tattoo-newsfeast-featured

snow-white-tattoo-newsfeast

Η 27 χρονη Annfaye Kao από το Taichung της Taiwan λατρεύει τη χιονάτη, πράγμα που αποδεικνύεται από το πολύχρωμο μωσαϊκό από τατουάζ που ντύνουν το κορμί της εμπνευσμένα από την ιστορία της χιονάτης. Το σώμα της κοσμούν όλοι οι χαρακτήρες του παραμυθιού, διαδικασία η οποία διήρκεσε τρεις ολόκληρους μήνες και αρκετά επίπονους όπως ισχυρίζεται η ίδια.

snow-white-tattoo-newsfeast

“Σαν παιδί συνήθιζα να φαντάζομαι ότι ήμουν η Χιονάτη σε ένα παραμύθι, γεγονός που με έκανε να αποφασίσω ότι είναι καλή ιδέα να το έχω τατουάζ στην πλάτη μου.”

snow-white-tattoo-newsfeast

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

nose_face_metric

Τι σημαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου;

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου έχουν και αυτά την δική τους προσωπική ερμηνεία και μπορούν να μας δώσουν μία λεπτομερή ανάλυση της προσωπικότητας. Η φυσιογνωμία μπορεί να σε βοηθήσει να ερμηνεύσεις απλά και μόνο με ένα βλέμμα τον χαρακτήρα των ανθρώπων που γνωρίζεις, αλλά να μάθεις και ακόμα περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου.

goodys-family-meal-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δώρο ένα οικογενειακό γεύμα αξίας 25 ευρώ στο κατάστημα Goodys της επιλογής σου

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) οικογενειακό γεύμα στο κατάστημα της επιλογής των νικητών, αξίας €25 (ευρώ) από τα Goodys. Διοργάνωση διαγωνισμού: Goody’s Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τρίτη 10 Απριλίου 2012 (22:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα. Όροι συμμετοχής  Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):