Κερδίστε ένα ταξίδι στο Βερολίνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, διαμονή σε ξενοδοχείο 4* (αστέρων) και αεροπορικά εισιτήρια για 7 (επτά) ημέρες

berlin-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κερδίστε ένα ταξίδι στο Βερολίνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, διαμονή σε ξενοδοχείο 4* (αστέρων) και αεροπορικά εισιτήρια για 7 (επτά) ημέρες.
Διοργάνωση διαγωνισμού: M&P Travel
Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί: Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2012 ( 24:00 )
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα στο facebook και συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση.

Βερολίνο:

Το Βερολίνο είναι η πρωτεύουσα της Γερμανίας και αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Βερολίνο αποτελεί σημαντικό κόμβο συγκοινωνιών όπως και οικονομικό και πολιτισμικό κέντρο με πολυάριθμα πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, θέατρα, μουσεία και αρχιτεκτονικά μνημεία.

Αξιοθέατα:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Οδηγός Επιβίωσης: Φίλτρο νερού από φυσικά υλικά κάνει πόσιμο το ακάθαρτο νερό [video]

Αυτό το θέμα αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό αντικείμενο της επιβίωσης που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με το νερό. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, ένας άνθρωπος μπορεί ζήσει για δεκάδες ημέρες χωρίς τροφή αλλά όχι πάνω από μερικές ημέρες χωρίς νερό.

pepe jeans ipad tablet bag

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια PEPE JEANS τσάντα για ipad / tablet

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μία τσάντα μεταφοράς ipad / tablet / netbook PEPE JEANS από το OrangeBox Διοργάνωση διαγωνισμού:  Orangebox.gr Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 30 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 30 Απριλίου στις 23:59 […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):