Καινοτομία για την ασφάλεια και προστασία της μηχανής με το Protect 486 από τον Ισπανό Marc Graells Ballve

protect-newsfeast

protect-newsfeast

O Marc Graells Ballve δημιούργησε ένα σύστημα συναγερμού για μοτοσυκλέτες, διαφορετικό από ότι γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Φεύγει τελείως από την λογική του λουκέτου ή του ηχητικού συναγερμού και κατασκευάζει ένα φορητό καταφύγιο για τη μοτοσυκλέτα.  Η δημιουργία, σύμφωνα με τον ίδιο βασίζεται στο θηλαστικό Armadillo και σε αυτό που η φύση του έχει δημιουργήσει τα τελευταία εκατομμύρια χρόνια ως βελτιωμένο αμυντικό σύστημα.

protect-newsfeast

Εμείς εδώ στο NewsFeast θα είμαστε ειλικρινής και με πραγματικό σεβασμό στην ιδέα του σχεδιαστή θα προτείναμε στον Marc Graells Ballve από σύστημα προστασίας διαρρηκτών να το κρατήσει ως μία πολύ ενδιαφέρουσα πατέντα προστασίας της μηχανής από την βροχή. Όποιος συμφωνεί μαζί μας να σηκώσει χέρι!

protect-newsfeast

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια διαμονή στην Πεδινή Ιωαννίνων από το Μαντείο Δωδώνης Ιωαννίνων

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μιa διαμονή για μια βραδιά με πρωινό στο Ellopia Point Boutique Hotel στην Πεδινή Ιωαννίνων. Διοργάνωση διαγωνισμού: Μαντείο Δωδώνης Ιωαννίνων (dmanteio.blogspot.gr ) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):