Συνταγή της Ημέρας: Πένες ναπολιτέν με φρέσκα ντοματίνια

Η σημερινή «Συνταγή της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, συνταγή για πένες ναπολιτέν με φρέσκα ντοματίνια! Πανεύκολο και γρήγορο φαγητό, σε 15 λεπτά δηλαδή τρως, και κυρίως τόσο μα τόσο νόστιμο! Καλή σας επιτυχία!

 

Η σημερινή «Συνταγή της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, συνταγή για πένες ναπολιτέν με φρέσκα ντοματίνια! Πανεύκολο και γρήγορο φαγητό, σε 15 λεπτά δηλαδή τρως, και κυρίως τόσο μα τόσο νόστιμο! Καλή σας επιτυχία!

Υλικά:

  • 500 γρ πένες
  • 500 γρ ντοματίνια
  • 3 σκελίδες σκόρδο περασμένες από την πρέσα
  • ελαιόλαδο
  • μυρωδικά (ρίγανη, θυμάρι, βασιλικό)
  • αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
  • τσίλι (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

  1. Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή
  2. Πλένουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση
  3. Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι να κάψει καλά. Δεν προσθέτουμε ακόμη ελαιόλαδο
  4. Αφού έχει κάψει το τηγάνι προσθέτουμε τα ντοματίνια και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα χωρίς όμως να τα πατάμε κ βγουν περισσότερα ζουμιά. Αφού έχουν σοταριστεί προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και το σκόρδο. Δεν προσθέτουμε νερό, ούτε σκεπάζουμε το τηγάνι.
  5. Οι πένες πρέπει αν είναι έτοιμες. Τις ξεπλένουμε και τις τοποθετούμε στα ντοματίνια. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε μυρωδικά, φρέσκο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Recipe Day Naples pesto fresh tomatoes
src: healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr/2017/04/penes-napoliten-me-freska-ntomatinia.html

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

jesse-sylvia-october-nine-wsop-betfair-poker

October nine: Οι «πρωταγωνιστές» του πιο σημαντικού αγώνα πόκερ της χρονιάς

Μπορεί τα ονόματα του τελικού τραπεζιού του World Series of Poker να μην είναι, φέτος, τα πιο αναγνωρίσιμα και τα πιο εντυπωσιακά, όμως οι παίκτες φαίνεται να διαθέτουν ισχυρές ικανότητες, γεγονός που δείχνει ότι αναμένεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον final table για τους λάτρεις του πόκερ. Ποιοι είναι, λοιπόν, οι 3 (τρεις) παίκτες που θα ξεκινήσουν […]

Πασχαλινός Διαγωνισμός για να κερδίσεις το απόλυτο τραπέζι από την Kaiser

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το απόλυτο τραπέζι που θα σου διατηρεί τις Kaiser παγωμένες, μία δώρο-επιταγή αξίας 40 € ή 24 Kaiser για να τις απολαύσεις το Πάσχα με την παρέα σου! Διοργάνωση διαγωνισμού: Kaiser pilsner (kaiser.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 14 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):