Υλικά
- 400 γρ. φέτα
- 2 αυγά
- 2+1/2 φλιτζ. Γάλα
- 3 φλιτζ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 φακελάκια μαγιά
- 2 κουταλιά σούπας δυόσμο ξερό
- Αλάτι ελάχιστο
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Χλιαρό ελαφρώς το 1/2 φλιτζάνι γάλα ρίχνουμε την μαγιά μέσα και ανακατεύουμε να λιώσει.
- Σε μία λεκανίτσα ρίχνουμε τα 2 φλιτζάνια γάλα τα 2 αυγά το αλεύρι την φέτα σπασμένη με τα χέρια σε κομματάκια το αλατοπίπερο -προσοχή λίγο αλάτι- τον δυόσμο το αλεύρι και τέλος το γάλα με την αραιωμένη μαγιά.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα μαζί σκεπάζουμε και αφήνουμε να περιμένει το μείγμα για 10 λεπτά να φουσκώσει λίγο.
- Λαδώνουμε ένα ταψάκι ή ένα πυρέξ ρίχνουμε την τυρόπιτά μας-από πάνω ρίχνουμε λίγο φέτα σε όλη την επιφάνεια, επίσης ρίχνουμε σε όλη την επιφάνεια και τυρί τριμμένο τύπου κεφαλοτύρι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου 20 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!