Αεροψεκασμοί με «σφραγίδα» Harvard – Επιτέλους το παραδέχθηκαν

Η δικαίωση «τρώγεται» και κρύα. Οι χημικοί αεροψεκασμοί υφίστανται. Κουβέντα σηκώνει το αν γίνονται για το καλό ή για το κακό μας. Η επίσημη δικαιολογία των υπέρμαχων των χημικών ουρών στον ουρανό, οι οποίες διαφέρουν από τα κανονικά καυσαέρια (contrails), καθώς δεν χάνονται σταδιακά αλλά απλώνονται και γίνονται σύννεφα (chemtrails), είναι η καταπολέμηση της δήθεν «υπερθέρμανσης».

Η δικαίωση «τρώγεται» και κρύα. Οι χημικοί αεροψεκασμοί υφίστανται. Κουβέντα σηκώνει το αν γίνονται για το καλό ή για το κακό μας. Η επίσημη δικαιολογία των υπέρμαχων των χημικών ουρών στον ουρανό, οι οποίες διαφέρουν από τα κανονικά καυσαέρια (contrails), καθώς δεν χάνονται σταδιακά αλλά απλώνονται και γίνονται σύννεφα (chemtrails), είναι η καταπολέμηση της δήθεν «υπερθέρμανσης».

Υπερθέρμανση του πλανήτη

Συνεχώς οι επιστήμονες δημοσιεύουν όλο και πιο δυσοίωνες προβλέψεις για τον επιταχυνόμενο ρυθμό και τις εκτεταμένες επιπτώσεις της υποτιθέμενης υπερθέρμανσης του πλανήτη, προκειμένου οι πολίτες να ζουν σε καθεστώς τρόμου και να δέχονται όλες τις «πράσινες» παρεμβάσεις του ΟΗΕ μέσω των κρατών-μελών.

Έτσι πλέον σταματούν να τηρούν τα προσχήματα και αναφέρουν πως η πιθανότητα να βγούμε από την δήθεν κλιματική κρίση μέσω της γεωμηχανικής εξελίσσεται σε ελκυστική επιλογή. 

Γεωμηχανική

Γεωμηχανική θεωρείται η προσπάθεια βελτίωσης του κλίματος της γης με τη συνδρομή μηχανικών μέσων και γενικότερη ανθρώπινη παρέμβαση. Σε αυτό το πλαίσιο γίνονται οι χημικοί αεροψεκασμοί στο περιβάλλον, προκειμένου να υπάρξει τροποποίηση του κλίματος.

Φαινόμενο του θερμοκηπίου

Λένε πως καταπολεμά το φαινόμενο του θερμοκηπίου με τεχνητά μέσα. Όπως μεταδίδει το mashable, μολονότι οι επικρίσεις κατά της γεωμηχανικής είναι πολλές και αυξάνονται, οι επιστήμονες αποφάσισαν να προχωρήσουν στην υλοποίηση του μεγαλύτερου προγράμματος γεωμηχανικής που έχει εφαρμοστεί ποτέ.

Στις 15 Απριλίου, το μεγαλύτερο πρόγραμμα γεωμηχανικής στην ιστορία του πλανήτη ξεκίνησε επίσημα στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ!

Διαχείριση ηλιακής ακτινοβολίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρόγραμμα, προϋπολογισμού περίπου 15 εκατομμυρίων δολαρίων, θα περιλαμβάνει μια δοκιμαστική φάση κατά τη διάρκεια της οποίας οι επιστήμονες θα ψεκάσουν μικροσκοπικά, αντανακλαστικά σωματίδια σε ύψος άνω των 7 μιλίων πάνω από την έρημο της Αριζόνα, προκειμένου να δοκιμάσουν την αποτελεσματικότητα μιας από τις πιο γνωστές μεθόδους γεωμηχανικής, την διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας.

admitted-harvard-stamped-aerial-sprays
 

Πανεπιστήμιο Harvard

Πλέον θα ψεκάζουν με κάθε επισημότητα. Ποιος θα αμφισβητήσει άραγε το Πανεπιστήμιο Harvard;
Οι επιστήμονες ευελπιστούν ότι τα σωματίδια αυτά θα εμποδίσουν την εισχώρηση μέρους της ηλιακής ακτινοβολίας στην ατμόσφαιρα της Γης, βοηθώντας έτσι στη συνολική μείωση της θερμοκρασίας του πλανήτη, συγκρατώντας την ακτινοβολία του ήλιου.

Ο Gernot Wagner, εκτελεστικός διευθυντής του προγράμματος του Χάρβαρντ και οικονομολόγος, λέει ότι η ηλιακή γεωμηχανική θα πρέπει να θεωρείται ως ένα ακόμη στοιχείο σε ένα ευρύτερο φάσμα λύσεων για το κλίμα.

Δισταγμοί πολλών περιβαλλοντολόγων

«Λαμβάνω τους δισταγμούς πολλών περιβαλλοντολόγων όταν ακούνε πρώτη φορά για την ηλιακή γεωμηχανική», δήλωσε.

«Δεν μου αρέσει το γεγονός ότι κάθομαι εδώ και μιλάω για τη γεωμηχανική. Με τρομάζει, αλλά η αδιάκοπη υπερθέρμανση του πλανήτη με τρομάζει ακόμα περισσότερο », εξήγησε. 

 admitted-harvard-stamped-aerial-sprays

Bill Gates στο πρόγραμμα του Χάρβαρντ

Εκτός από τις δοκιμές πεδίου, το πρόγραμμα του Χάρβαρντ, στους χρηματοδότες, του οποίου συμπεριλαμβάνεται ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, οπότε καταλαβαίνετε… Βέβαια το παρουσιάζουν ως το πρώτο μεγάλο πείραμα, με την χρήση μάλιστα αερόστατων, την ώρα που οι χημικοί αεροψεκασμοί από αεροπλάνα δίνουν και παίρνουν τόσα χρόνια.

Δεν πειράζει κάλλιο αργά παρά ποτέ! Μάθετε τώρα την αλήθεια για τους χημικούς αεροψεκασμούς αλλά και για την δήθεν «υπερθέρμανση».

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

motorola-motoluxe-mobile-phone-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 smartphone κινητά τηλέφωνα Motorola Motoluxe

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) smartphone κινητά τηλέφωνα Motorola Motoluxe  με 8 megapixel κάμερα και οθόνη 4.0 ιντσών για εξαιρετικά μοναδικές εικόνες, και ταχύτατο επεξεργαστή 800 MHz. Διοργάνωση διαγωνισμού: Motorola Hellas Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το Motorola Motoluxe, κάντε Like σε αυτήν τη […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις σετ κατσαρόλες Royalty Line από τα Stark Stores

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό σετ κατσαρόλες με επίστρωση μαρμάρου της Ελβετικής εταιρείας Royalty Line, αξίας 123,00€. Διοργάνωση διαγωνισμού: Stark Stores (stark-stores.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):