TOYOTA: 87η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης

Η Toyota επιβεβαίωσε κατά την παρουσία της στην έκθεση της Γενεύης ότι το επόμενο Yaris θα διαθέτει και μια hot hatch έκδοση με υψηλή απόδοση, προς τιμήν της επιστροφής της εταιρείας στους αγώνες του Πρωταθλήματος WRC.

auto car news

TOYOTA: 87th International Geneva Car Exhibition

Η Toyota επιβεβαίωσε κατά την παρουσία της στην έκθεση της Γενεύης ότι το επόμενο Yaris θα διαθέτει και μια hot hatch έκδοση με υψηλή απόδοση, προς τιμήν της επιστροφής της εταιρείας στους αγώνες του Πρωταθλήματος WRC, ενώ κατά τη διάρκεια της έκθεσης είδαμε και την ανανεωμένη έκδοση του Yaris.

TOYOTA: 87th International Geneva Car Exhibition

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ψηλό και στενό σχεδιασμό

Επιπρόσθετα, στο σταντ της Toyota βρέθηκε και το πρωτότυπο i-TRIL, ένα καθόλα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ιδιαίτερα ψηλό και στενό σχεδιασμό, βασισμένο στο Toyota i-ROAD concept που είχαμε δει λίγα χρόνια πριν.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Η Ελληνική Δημοκρατία και το Volkswagen Group θα καταστήσουν την Αστυπάλαια νησί-πρότυπο στην κινητικότητα, με ουδέτερο κλιματικό αποτύπωμα.

Το Volkswagen Group και η Ελληνική Δημοκρατία θα δημιουργήσουν ένα πρωτοποριακό σύστημα κινητικότητας στην Αστυπάλαια. Για το σκοπό αυτό, το τρέχον σύστημα μεταφορών στο νησί θα αντικατασταθεί από την χρήση ηλεκτρικών οχημάτων και την παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας. Μακροπρόθεσμα, η Αστυπάλαια θα καταστεί ένα νησί-πρότυπο για την κλιματικά ουδέτερη κινητικότητα. Ένα σχετικό Μνημόνιο Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) υπεγράφη […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Samsung Galaxy J5 από το Seven Spots

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα smartphone Samsung Galaxy J5 2016. Διοργάνωση διαγωνισμού: Seven Spots (sevenspots.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 (14:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):