Survivor: Σπαλιάρας σε Αγγελόπουλο «Άσε τις μαγκιές»

Ο πρώην μαχητής, Γιώργος Αγγελόπουλος έδειξε εμφανώς τη δυσαρέσκειά του όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας πρόλαβε και «διάλεξε» το πιάτο που ήθελε να φάει και η κατάσταση οξύνθηκε!

spaliaras-aggelopoulos-pitakia-survivor
Survivor: Spaliaras in Angelopoulos: Let dudeΟ πρώην μαχητής, Γιώργος Αγγελόπουλος έδειξε εμφανώς τη δυσαρέσκειά του όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας πρόλαβε και «διάλεξε» το πιάτο που ήθελε να φάει και η κατάσταση οξύνθηκε!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενοχλημένη από το Γιώργο Αγγελόπουλο

Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένη στις κάμερες της εκπομπή για το γεγονός ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ήθελε να φάει το γεύμα που ετοίμασε η αθλητικογράφος για την ομάδα των διασήμων.

Όπως αποκάλυψε, ο λόγος που ο Αγγελόπουλος φάνηκε δύσκολος ήταν ότι δεν πέτυχε τα πιτάκια όπως τα ήθελε.

ο Ντάνος είναι ένα παιδί που «θέλει να φαίνεται»

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Ντάνος είναι ένα παιδί που «θέλει να φαίνεται»: «Θέλει να θεωρεί τον εαυτό του αρχηγό. Θεωρώ τραβηγμένες από τα μαλλιά κάποιες αντιδράσεις του» είπε.

Ο πρώην μαχητής μάλιστα έδειξε εμφανώς τη δυσαρέσκειά του τόσο για το φαγητό, όσο γιατί ο συμπαίκτης του στους διάσημους, Γιάννης Σπαλιάρας πρόλαβε και «διάλεξε» το πιάτο που ήθελε να φάει.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

kurtis-peterson-mugshot-sentenced-michigan

Ο Kurtis Peterson καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης επειδή έκανε σεξ με…

Ο 36χρονος Kurtis Peterson από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ ομολόγησε την πράξη του και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση. Ένας φίλος του συγκατοίκου του, τον έπιασε επ’αυτοφώρω και τον κατέδωσε στην αστυνομία. Το δικαστήριο στο Μίσιγκαν (Michigan) τον καταδίκασε με ποινή 15 (δεκαπέντε) χρόνια στη φυλακή ενώ ο συνήγορός του ισχυρίστηκε ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):