Έκτακτο: Νεκρός επιχειρηματίας που εμπλέκεται στις συνομιλίες Τραμπ-Ρωσίας

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός Αμερικανού επιχειρηματία ουκρανικής καταγωγής που είχε διασυνδέσεις με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump).

special-dead-businessman-involved-trump-russia-talksΠέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός Αμερικανού επιχειρηματία ουκρανικής καταγωγής που είχε διασυνδέσεις με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump).

Αμερικανός επιχειρηματίας ουκρανικής καταγωγής

Ο 69χρονος Άλεξ Ορόνοφ (Alex Oronov), που είχε γεωργικές επιχειρήσεις στην πατρίδα του, άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Μαρτίου. σύμφωνα με ανάρτηση του Ουκρανού πολιτικού Αντρίι Αρτεμένκο (Andrii Artemenko) στο Facebook.

Αρτεμένκο: Ήμουν πιόνι σε διπλωματική σκακιέρα

Στη σχετική ανάρτησή στο, ο Αρτεμένκο περιγράφει τον εαυτό του ως «πιόνι» σε μια διπλωματική σκακιέρα επισημαίνοντας ότι ο Ορόνοφ δεν άντεξε το άγχος και την αρνητική δημοσιότητα που του προκάλεσε το άρθρο των Τάιμς της Νέας Υόρκης που αποκάλυπτε τη «μυστική συνάντηση» στην οποία συμμετείχαν ο δικηγόρος του Τραμπ, ο ίδιος και ο Ουκρανός πολιτικός.

Η μυστική συνάντηση και το ειρηνευτικό σχέδιο

Ο Ορόνοφ φέρεται να είναι αυτός που έκλεισε «μυστική συνάντηση» μεταξύ του προσωπικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, του Μάικλ Κοέν και Ρώσων διπλωματών. Στη συνάντηση αυτή , όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα των «Τάιμς» της Νέας Υόρκης συντάχθηκε «ειρηνευτικό σχέδιο» ώστε να περάσει και επισήμως ο έλεγχος της Κριμαίας στον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο δικηγόρος του Τραμπ διαθέτει, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες, ένα εκτεταμένο δίκτυο προσωπικό και επιχειρηματικών σχέσεων με την ουκρανο-αμερικανική κοινότητα και στους συνεργάτες του συγκαταλεγόταν κι ο Ορόνοφ, εταίρος σε επιχείρηση αιθανόλης που έστησε στην Ουκρανία ο αδελφός του δικηγόρου του Τραμπ.

Στη συνάντηση για το «ειρηνευτικό σχέδιο» μετείχαν ο Αρτεμένκο, ο Κοέν κι ο Φήλιξ Σέιτερ, ένας Ρωσο-αμερικανός επιχειρηματικός εταίρος του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος λέγεται ότι έχει διασυνδέσεις στη ρωσική μαφία.

Το τι συζητήθηκε σ΄εκείνη τη συνάντηση έφτασε στο γραφείο του πρώην συμβούλου ασφαλείας του Τραμπ, Μάικλ Φλιν, ο οποίος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση λόγω των καταγγελλόμενων μυστικών συναντήσεων με Ρώσους αξιωματούχους.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Greece heavy Snow newsfeast

Μήδεια: Τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη χιονισμένη Ελλάδα

Στα λευκά έχει ντυθεί κυρίως η Βόρεια και κεντρική Ελλάδα εξαιτίας της επέλασης της κακοκαιρίας «Μήδειας», η οποία αναμένεται να σαρώσει κι άλλες περιφέρειες της Ελλάδας. Μέχρι στιγμής δεν εντοπίζονται ιδιαίτερα προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας. Η Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε επαγρύπνηση εξαιτίας του χιονιά, ενώ μηχανήματα των δήμων σαρώνουν τις περιοχές με πυκνή χιονόπτωση προκειμένου […]

hashish-saplings-serres

Σέρρες: Παραγωγή χασισοφυτείας με 253 δενδρύλλια

Σε κάθε γωνιά της αυλής της κατοικίας του φύτευε . . .χασισόδεντρα ένας 40χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην κοινότητα Δασοχώρι των Σερρών! Ήδη, μάλιστα, είχε ξεκινήσει να αποθηκεύει την παραγωγή που «τρυγούσε» από αυτά, σε μια αποθήκη του σπιτιού του. Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του υπόπτου μετά από πληροφορίες […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):