Αυτή είναι η διαστροφική ελίτ, που κυβερνά σήμερα την ανθρωπότητα. Αυτή που βιάζει και σκοτώνει παιδιά για το κέφι της. Συγκλονιστικό βιντεο.

Δείτε την πραγματική ιστορία μιας γυναίκας που έζησε τους βιασμούς από τα 6 της χρόνια σε ένα κλαμπ της Ελίτ από επώνυμους και υπουργούς στο Βέλγιο. Βίαζαν και σκότωναν κοριτσάκια για να κάνουν το κέφι τους. Αυτή η διαστροφική Ελίτ σήμερα κυβερνά την ανθρωπότητα.

Δείτε την πραγματική ιστορία μιας γυναίκας που έζησε τους βιασμούς από τα 6 της χρόνια σε ένα κλαμπ της Ελίτ από επώνυμους και υπουργούς στο Βέλγιο. Βίαζαν και σκότωναν κοριτσάκια για να κάνουν το κέφι τους. Αυτή η διαστροφική Ελίτ σήμερα κυβερνά την ανθρωπότητα.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο της σκλάβας του σεξ της Ελίτ της Ευρώπης

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και Κέρδισε μία τηλεόραση Samsung LCD 24 ιντσών και ένα ηχοσύστημα Philips

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μία τηλεόραση LCD 24 ιντσών της εταιρείας Samsung και ένα ηχοσύστημα (ράδιο, cd κλπ) της εταιρείας Philips. Διοργάνωση διαγωνισμού: Εgnomi Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ως δώρο στο διαγωνισμό μία τηλεόραση Samsung LCD 24 ιντσών και ένα ηχοσύστημα Philips επισκεφτείτε αυτή την σελίδα.     Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ! Aν σας […]

Εκκλησία: Αφού παντρεύτηκες ζήσε ως παντρεμένος

Αφού παντρεύτηκες ζήσε ως παντρεμένος. Το λέγω αυτό διότι παρατηρείται το φαινόμενο, κάποιοι χριστιανοί που επέλεξαν τον έγγαμο βίο μετά από μερικά χρόνια να ξυπνά μέσα τους ένας «θείος ζήλος» ο οποίος γεννά λογισμούς και συμπεριφορές που τους απομακρύνουν από τα συζυγικά τους καθήκοντα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):