Αυτή είναι η διαστροφική ελίτ, που κυβερνά σήμερα την ανθρωπότητα. Αυτή που βιάζει και σκοτώνει παιδιά για το κέφι της. Συγκλονιστικό βιντεο.

Δείτε την πραγματική ιστορία μιας γυναίκας που έζησε τους βιασμούς από τα 6 της χρόνια σε ένα κλαμπ της Ελίτ από επώνυμους και υπουργούς στο Βέλγιο. Βίαζαν και σκότωναν κοριτσάκια για να κάνουν το κέφι τους. Αυτή η διαστροφική Ελίτ σήμερα κυβερνά την ανθρωπότητα.

Δείτε την πραγματική ιστορία μιας γυναίκας που έζησε τους βιασμούς από τα 6 της χρόνια σε ένα κλαμπ της Ελίτ από επώνυμους και υπουργούς στο Βέλγιο. Βίαζαν και σκότωναν κοριτσάκια για να κάνουν το κέφι τους. Αυτή η διαστροφική Ελίτ σήμερα κυβερνά την ανθρωπότητα.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο της σκλάβας του σεξ της Ελίτ της Ευρώπης

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

htc-sensation-xl-beats-audio-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το smartphone HTC Sensation XL με Beats Audio με οθόνη 4.7″

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Sensation XL με Beats Audio με την τεράστια οθόνη των 4.7″ (ιντσών) τεχνολογίας Super LCD με ανάλυση WVGA 800×480. Διοργάνωση διαγωνισμού: HTC Greece Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την […]

metamorphosis-stroller-newsfeast

Διαγωνισμός Πάρε μέρος και Κέρδισε το παιδικό καρότσι Metamorphosis Viceroy ATS

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το καρότσι Viceroy ATS με animal print στο σχέδιο του καλύμματος, προσφορά της εταιρείας Metamorphosis για να δώσετε μοντέρνα διάθεση στις βόλτες με το παιδί σας. Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 (10:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το καρότσι Viceroy ATS αρκεί να αφήσετε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):