Βόρεια Κορέα: Εκτοξεύει 4 πυραύλους προς Ιαπωνία και προειδοποιεί τον Donald Trump για παγκόσμια σύρραξη!

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα το πρωί, στην εκτόξευση τεσσάρων πυραύλων με τροχιά προς την βορειοδυτική θαλάσσια περιοχή της Ιαπωνίας, σύμφωνα με στρατιωτικούς αξιωματούχους τόσο της Νότιας Κορέας, όσο και της Ιαπωνίας.

North Korea firing four missiles Japan warns Law Trump global conflict

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα το πρωί, στην εκτόξευση τεσσάρων πυραύλων με τροχιά προς την βορειοδυτική θαλάσσια περιοχή της Ιαπωνίας, σύμφωνα με στρατιωτικούς αξιωματούχους τόσο της Νότιας Κορέας, όσο και της Ιαπωνίας.

Προειδοποίηση Βόρειας Κορέας

Οι εκτοξεύσεις αυτές, που ενδέχεται να συμπεριέλαβαν περισσότερους από τέσσερις πυραύλους, έγιναν, ημέρες μετά την προειδοποίηση της Βόρειας Κορέας για αντίποινα, αναφορικά με τη διεξαγωγή κοινών στρατιωτικών ασκήσεων μεταξύ της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ, τις οποίες η Πιονγιάνγκ θεωρεί ως προετοιμασία για πόλεμο.

Βαλλιστικοί διηπειρωτικοί πύραυλοι – ICBM

Σύμφωνα με τη Σεούλ, οι πύραυλοι δεν επιβεβαιώνεται ότι είχαν χαρακτηριστικά βαλλιστικών διηπειρωτικών πυραύλων (ICBM), οι οποίοι θα μπορούσαν να απειλήσουν τις ΗΠΑ, ενώ η πτήση τους, κάλυψε απόσταση 1.000 χιλιομέτρων, φτάνοντας σε ύψος 260 χιλιομέτρων.

Οι πύραυλοι κατέπεσαν σε απόσταση 300 χιλιομέτρων στη θαλάσσια περιοχή της βορειοδυτικής ακτής της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας στο Τόκιο.

Τρεις από τους τέσσερις πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από τη Βόρεια Κορέα, κατέπεσαν εντός της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης της Ιαπωνίας σε απόσταση 300-350 χιλιομέτρων από τη χερσόνησο Όγκα, στη νομαρχία Ακίτα.

Οι ΗΠΑ δεν βλέπουν -μέχρι στιγμής- ενδείξεις ότι η Βόρεια Κορέα προχώρησε σε δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου κατά την τελευταία εκτόξευση πυραύλων, σύμφωνα με δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων στο Reuters.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

apple-new-ipad-contest-autoblog-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το νέο iPad 16 GB της εταιρείας Apple σε όποιο χρώμα το επιθυμείς!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) tablet iPad 16 GB, την τρίτη γενιά της διάσημης ταμπλέτας της Apple με τον Α5Χ επεξεργαστή και οθόνη Retina υψηλής ανάλυσης, σε όποιο χρώμα το επιθυμείς. Διοργάνωση διαγωνισμού: Autoblog Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 08 Απριλίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο το νέο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):