NASA: Ψέκασε (ξανά) με αλουμίνιο για να φτιάξει τεχνητά σύννεφα !

Το ότι μας ψεκάζουν με αλουμίνιο είναι μύθος. Το ότι με αυτό φτιάχνουν τεχνητά νέφη είναι μύθος. Όταν όμως γίνεται επίσημα από την NASA, αυτό λέγεται έρευνα ή επιστήμη! Διαδώστε το!

Nasa You knew ONLY 1% of people

Το ότι μας ψεκάζουν με αλουμίνιο είναι μύθος. Το ότι με αυτό φτιάχνουν τεχνητά νέφη είναι μύθος. Όταν όμως γίνεται επίσημα από την NASA, αυτό λέγεται έρευνα ή επιστήμη! Διαδώστε το!

NASA – Τεχνητά σύννεφα κατά τη διάρκεια της δεκάλεπτης πτήσης

Η NASA εξαπέλυσε πυραύλους στις 2 Μαρτίου από το Poker Flat Research Range, της Αλάσκας, εκεί που βρίσκεται και το HAARP, προκειμένου να δημιουργήσει τεχνητά σύννεφα κατά τη διάρκεια της δεκάλεπτης πτήσης, για να εξερευνήσει το σέλας και τις αλληλεπιδράσεις του με την ανώτερη ατμόσφαιρα και ιονόσφαιρα της Γης – πόσα χρόνια πια το «εξερευνούν» αυτοί και οι άλλοι στο HAARP και οι άλλοι στη Νορβηγία!

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, δημιουργήθηκε ένα σύννεφο από Τριμεθυλο-αργίλιο (αλουμίνιο) ή TMA για να επιτρέψει στους επιστήμονες από τη γη να παρακολουθήσουν οπτικά τους ανέμους στο εσωτερικό της σέλας.

Το Τριμεθυλο-αργίλιο αντιδρά με το οξυγόνο όταν εκτίθεται στην ατμόσφαιρα. Τα προϊόντα της αντίδρασης είναι το οξείδιο του αργιλίου, διοξείδιο του άνθρακα και υδρατμοί, τα οποία επίσης εμφανίζονται φυσικά στην ατμόσφαιρα. Η ποσότητα του ΤΜΑ που χρησιμοποιήθηκε στη δοκιμή είναι πολύ μικρότερη από αυτή που χρησιμοποιείται σε ένα τυπικό σόου πυροτεχνημάτων της 4ης Ιούλιου. Θα κυκλοφορήσει σε υψόμετρο 60-100 μίλια και δημιουργεί απολύτως κανένα κίνδυνο για την κοινότητα, λέει η NASA.

Μόνο που όταν πέφτουν με τα κιλά από τα αεροπλάνα, παύουν να ισχύουν τα όρια!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η NASA δημιουργεί «chemtrails» στην ιονόσφαιρα με την αιτιολογία της έρευνας. Μάλιστα μια ανάλογη επιχείρηση είχε προγραμματίσει το 2014, την οποία επιπλέον είχε το θράσος να ονομάσει GREECE!

Η ονομασία προέρχεται από τα αρχικά Ground-to-Rocket Electrodynamics-Electrons Correlative Experiment και μην μου πείτε ότι δεν νιώθετε συγκινημένοι;

Μια άλλη φορά που ψέκασαν με λίθιο, κάποια ανήσυχη πολίτης στις ΗΠΑ τους πήρε τηλέφωνο για να μάθει λεπτομέρειες και ο υπάλληλος της NASA της μίλησε για τα δικά τους chemtrails που είναι πέραν πάσης υποψίας και θεωρίας συνωμοσιών!

Είπαμε τα μεγάλα μυστικά κρύβονται σε κοινή θέα, με ή χωρίς λίθιο για τον ηλίθιο!

src: nasa.gov/content/goddard/nasa-funded-sounding-rocket-to-catch-aurora-in-the-act, aetos-apokalypsis.com/2017/03/h-nasa-psekazei-gia-meleth.html, nea.allnewz.gr/?p=35879

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

calvin-ayre-bodog-founder-accused-newsfeast

Κατασχέθηκε το Bodog.com και διώκεται ο Καναδός ιδρυτής της εταιρείας Calvin Ayre !

Ο ιδρυτής της διαδικτυακής πλατφόρμας πόκερ Bodog, Calvin Ayre διώκεται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση με κατηγορίες για παράνομη παροχή υπηρεσιών τζόγου και για συνωμοσία για ξέπλυμα χρήματος. Ο Calvin Ayre ήταν ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της διαδικτυακής πλατφόρμας πόκερ Bodog από τότε που η εταιρεία ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες τζόγου. Τα κεντρικά γραφεία του Bodog βρίσκονται στην Κόστα Ρίκα και η εταιρεία διαχειριζόταν δισεκατομμύρια […]

steve-odwyer-ept-grand-final-table-poker-winner

Steve O’Dwyer: Νικητής του EPT9 Grand Final Main Event

Το EPT Grand Final Main Event, που διεξήχθη στο Μonte Carlo Bay Hotel & Resort Casino, ολοκλήρωσε την ένατη (9) σεζόν του European Poker Tour και τελείωσε με ένα τελικό τραπέζι, το οποίο ήταν κάτι παραπάνω από συναρπαστικό. Στην περιγραφή βρισκόντουσαν οι James Hartigan και Joe Stapleton, παρέα με αρκετούς επαγγελματίες παίκτες που σχολίαζαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):