NASA: Ψέκασε (ξανά) με αλουμίνιο για να φτιάξει τεχνητά σύννεφα !

Το ότι μας ψεκάζουν με αλουμίνιο είναι μύθος. Το ότι με αυτό φτιάχνουν τεχνητά νέφη είναι μύθος. Όταν όμως γίνεται επίσημα από την NASA, αυτό λέγεται έρευνα ή επιστήμη! Διαδώστε το!

Nasa You knew ONLY 1% of people

Το ότι μας ψεκάζουν με αλουμίνιο είναι μύθος. Το ότι με αυτό φτιάχνουν τεχνητά νέφη είναι μύθος. Όταν όμως γίνεται επίσημα από την NASA, αυτό λέγεται έρευνα ή επιστήμη! Διαδώστε το!

NASA – Τεχνητά σύννεφα κατά τη διάρκεια της δεκάλεπτης πτήσης

Η NASA εξαπέλυσε πυραύλους στις 2 Μαρτίου από το Poker Flat Research Range, της Αλάσκας, εκεί που βρίσκεται και το HAARP, προκειμένου να δημιουργήσει τεχνητά σύννεφα κατά τη διάρκεια της δεκάλεπτης πτήσης, για να εξερευνήσει το σέλας και τις αλληλεπιδράσεις του με την ανώτερη ατμόσφαιρα και ιονόσφαιρα της Γης – πόσα χρόνια πια το «εξερευνούν» αυτοί και οι άλλοι στο HAARP και οι άλλοι στη Νορβηγία!

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, δημιουργήθηκε ένα σύννεφο από Τριμεθυλο-αργίλιο (αλουμίνιο) ή TMA για να επιτρέψει στους επιστήμονες από τη γη να παρακολουθήσουν οπτικά τους ανέμους στο εσωτερικό της σέλας.

Το Τριμεθυλο-αργίλιο αντιδρά με το οξυγόνο όταν εκτίθεται στην ατμόσφαιρα. Τα προϊόντα της αντίδρασης είναι το οξείδιο του αργιλίου, διοξείδιο του άνθρακα και υδρατμοί, τα οποία επίσης εμφανίζονται φυσικά στην ατμόσφαιρα. Η ποσότητα του ΤΜΑ που χρησιμοποιήθηκε στη δοκιμή είναι πολύ μικρότερη από αυτή που χρησιμοποιείται σε ένα τυπικό σόου πυροτεχνημάτων της 4ης Ιούλιου. Θα κυκλοφορήσει σε υψόμετρο 60-100 μίλια και δημιουργεί απολύτως κανένα κίνδυνο για την κοινότητα, λέει η NASA.

Μόνο που όταν πέφτουν με τα κιλά από τα αεροπλάνα, παύουν να ισχύουν τα όρια!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η NASA δημιουργεί «chemtrails» στην ιονόσφαιρα με την αιτιολογία της έρευνας. Μάλιστα μια ανάλογη επιχείρηση είχε προγραμματίσει το 2014, την οποία επιπλέον είχε το θράσος να ονομάσει GREECE!

Η ονομασία προέρχεται από τα αρχικά Ground-to-Rocket Electrodynamics-Electrons Correlative Experiment και μην μου πείτε ότι δεν νιώθετε συγκινημένοι;

Μια άλλη φορά που ψέκασαν με λίθιο, κάποια ανήσυχη πολίτης στις ΗΠΑ τους πήρε τηλέφωνο για να μάθει λεπτομέρειες και ο υπάλληλος της NASA της μίλησε για τα δικά τους chemtrails που είναι πέραν πάσης υποψίας και θεωρίας συνωμοσιών!

Είπαμε τα μεγάλα μυστικά κρύβονται σε κοινή θέα, με ή χωρίς λίθιο για τον ηλίθιο!

src: nasa.gov/content/goddard/nasa-funded-sounding-rocket-to-catch-aurora-in-the-act, aetos-apokalypsis.com/2017/03/h-nasa-psekazei-gia-meleth.html, nea.allnewz.gr/?p=35879

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

international-stadiums-poker-tour-wembley

International Stadiums Poker Tour (ISPT): Το πόκερ πάει… γήπεδο!

Το πρώτο τουρνουά που θα συνδυάζει live και online poker, το 2013 International Stadiums Poker Tour (ISPT), πρόκειται να λάβει χώρα σε ένα από τα μεγαλύτερα στάδια σε παγκόσμιο επίπεδο, στο στάδιο Wembley της Αγγλίας. Το τουρνουά υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί περίπου σε 1 (ένα) χρόνο από τώρα, με τους διοργανωτές να υπόσχονται ένα γιγαντιαίο prize pool ύψους […]

kazan circus russia elephant fight newsfeast

Πανικός από άγριο καβγά ελεφάντων σε τσίρκο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lessentiel, ο εκπαιδευτής τους προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να τους χωρίσει, με τους δύο θηλυκούς ελέφαντες να σπρώχνονται, ενώ ο ένας έπεσε κάποια στιγμή στο έδαφος. Ο επικεφαλής του τσίρκου ανέφερε πως πιθανόν η αιτία του καβγά να είναι η ζήλια για το ποιος θα κερδίσει την προσοχή του εκπαιδευτή. Πανικός στο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):