Δεν είναι τυχαία ο «Βασιλιάς των ζώων» Δείτε ένα λιοντάρι εναντίον κροκόδειλου! [video]

Επίδειξη δύναμης έκανε ένα αρσενικό λιοντάρι απέναντι σε έναν κροκόδειλο στο δέλτα του ποταμού Okavango (Okavango Grassland), στη Μποτσουάνα, στη νότια Αφρική!

lion vs crocodile

Επίδειξη δύναμης έκανε ένα αρσενικό λιοντάρι απέναντι σε έναν κροκόδειλο στο δέλτα του ποταμού Okavango (Okavango Grassland), στη Μποτσουάνα, στη νότια Αφρική!

Προειδοποίηση λέαινας πριν την επίθεση

Μια αγέλη λεαινών και ένας λέοντας, ενώ ετοιμάζονταν να «απολαύσουν» το θήραμά τους, ένας κροκόδειλος πλησίασε απειλητικά, αγνοώντας την προειδοποίηση μιας λέαινας.

Ωστόσο, κάθε διάθεση του φονικού ερπετού, εξαφανίστηκε όταν πήρε την κατάσταση «πάνω» του ο λέοντας της αγέλης.

Ο «Βασιλιάς των ζώων» απέδειξε ότι ο τίτλος του δεν είναι τυχαίος, καθώς με τρόπο επιβλητικό οδήγησε τον κροκόδειλο σε άτακτη φυγή!

Δείτε το video με την επίθεση του λιονταριού στον κροκόδειλο:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

australia-greek-national-tv-protest

Αυστραλία: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ομογενών για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ομογενών, για τη διακοπή της λειτουργίας της ΕΡΤ (Ελληνική Ραδιοφωνία – Τηλεόραση) διοργάνωσε η Ελληνική Κοινότητα του Σίδνεϊ. «Οι Έλληνες της Αυστραλίας απαιτούν από την Ελληνική Κυβέρνηση την συνέχιση της λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους εργαζομένους της ΕΡΤ και γενικότερα στον ελληνικό λαό» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε […]

go-car-international-motor-show-accessories-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις τηλεόραση LG 42″, smartphone HTC Titan και σετ ελαστικών Continental

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) τηλεόραση LG TV 42″, 1 (ένα) smartphone HTC Titan και 1 (ένα) σετ ελαστικών της εταιρείας Continental. Διοργάνωση διαγωνισμού: Gocar (S&A Nemo online) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού επιλέξτε 1 – 5 μοντέλα αυτοκινήτων […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):