Ιβάνκα Τραμπ: Πουλάει $4,1 εκατ. το διαμέρισμά της στο Μανχάταν [Photos]

Ένα υπερπολυτελές ακίνητο στην καρδιά της Ν. Υόρκης, στο Μανχάταν, διαθέτει μεταξύ άλλων οικιών η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα.

ivanka-trump-apartment-in-park-avenue-celebrity

Ένα υπερπολυτελές ακίνητο στην καρδιά της Ν. Υόρκης, στο Μανχάταν, διαθέτει μεταξύ άλλων οικιών η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα.

Η Ivana Trump μετακόμισε στην Ουάσινγκτον

Η πρωτότοκη κόρη του Τραμπ, ωστόσο μετακόμισε πρόσφατα στην Ουάσινγκτον και τώρα αναζητεί αγοραστή.

Trump Park Avenue

Το σπίτι βρίσκεται στο κτήριο «Trump Park Avenue» στην Upper East Side και η Ιβάνκα ζητεί ούτε λίγο ούτε πολύ 13.000 δολάρια τον μήνα από τον υποψήφιο ενοικιαστή ή 4,1 εκατ. δολάρια από τον υποψήφιο αγοραστή.

Το νέο τους σπίτι δεν έχει θέα όπως το διαμέρισμα στον ουρανοξύστη του Μανχάταν, διαθέτει όμως αποικιακή γοητεία: πέντε τζάκια, διακόσμηση με γύψινα και ένα υπέροχο deck που βλέπει στον κήπο.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

kalogirou-private-label-nude-platform-miss-bloom-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ζευγάρι nude λουστρίνι πλατφόρμες Καλογήρου Private Label

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ζευγάρι nude λουστρίνι πλατφόρμες από την ανανεωμένη και ελληνική συλλογή Καλογήρου Private Label, αξίας €199 (ευρώ).  Ιδανικές τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Διοργάνωση διαγωνισμού: Miss Bloom Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τρίτη 10 Απριλίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο […]

Διακόσμηση: 26 πανεύκολες ιδέες για να βελτιώσετε το σπίτι σας

Όλοι θέλουν κάτι να βελτιώσουν και να ανακαινίσουν στο σπίτι τους. Ετοιμαστείτε να πιάσετε δουλειά, επειδή οι παρακάτω ιδέες ανακαίνισης θα σας ξεσηκώσουν και θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα και την αισθητική του σπιτιού σας! Αφήστε μας τα σχόλιά σας για την αγαπημένη σας ιδέα από τις 26 που ακολουθούν. Καλή επιτυχία στην […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):