Ιβάνκα Τραμπ: Πουλάει $4,1 εκατ. το διαμέρισμά της στο Μανχάταν [Photos]

Ένα υπερπολυτελές ακίνητο στην καρδιά της Ν. Υόρκης, στο Μανχάταν, διαθέτει μεταξύ άλλων οικιών η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα.

ivanka-trump-apartment-in-park-avenue-celebrity

Ένα υπερπολυτελές ακίνητο στην καρδιά της Ν. Υόρκης, στο Μανχάταν, διαθέτει μεταξύ άλλων οικιών η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα.

Η Ivana Trump μετακόμισε στην Ουάσινγκτον

Η πρωτότοκη κόρη του Τραμπ, ωστόσο μετακόμισε πρόσφατα στην Ουάσινγκτον και τώρα αναζητεί αγοραστή.

Trump Park Avenue

Το σπίτι βρίσκεται στο κτήριο «Trump Park Avenue» στην Upper East Side και η Ιβάνκα ζητεί ούτε λίγο ούτε πολύ 13.000 δολάρια τον μήνα από τον υποψήφιο ενοικιαστή ή 4,1 εκατ. δολάρια από τον υποψήφιο αγοραστή.

Το νέο τους σπίτι δεν έχει θέα όπως το διαμέρισμα στον ουρανοξύστη του Μανχάταν, διαθέτει όμως αποικιακή γοητεία: πέντε τζάκια, διακόσμηση με γύψινα και ένα υπέροχο deck που βλέπει στον κήπο.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Arrested by the Greek police officers

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καταγγέλλει Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού

Το βράδυ του Σαββάτου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος αποχώρησαν από το δεύτερο live του J2US. Το ζευγάρι του μουσικού σόου φάνηκε να μην έχει καλές σχέσεις, μετά το τέλος της τηλεοπτικής τους σύμπραξης. Πριν από λίγη ώρα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατήγγειλε τον τραγουδιστή για απόπειρα ξυλοδαρμού, μέσα από τα stories του προσωπικού της […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):