Η Husqvarna στο Hell’s Gate 2017 [video]

Ένα βίντεο με όλη τη δράση της ομάδας στον αγώνα Hell’s Gate 2017 δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube η αγωνιστική ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Μετά τη νίκη του αναβάτη της, Graham Jarvis και την πολύ καλή επίδοση του νεαρού συναθλητή του, Billy Bolt, η ομάδα θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της.

auto-moto-news-newsfeast

Graham Jarvis - 2017 Hell's Gate

Ένα βίντεο με όλη τη δράση της ομάδας στον αγώνα Hell’s Gate 2017 δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube η αγωνιστική ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing.

Μετά τη νίκη του αναβάτη της, Graham Jarvis και την πολύ καλή επίδοση του νεαρού συναθλητή του, Billy Bolt, η ομάδα θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της μάρκας και τους φαν του αθλήματος τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον σκληρό αγώνα.

Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον αγώνα Hell’s Gate 2017

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

lg-dp1-wifi-multimedia-wind-competition-newsfeat

Διαγωνισμός για να κερδίσεις το DP1 WiFi Multimedia Player της LG και 1 Sony Ericsson Xperia mini

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) DP1 WiFi Multimedia Player της εταιρείας LG και 1 (ένα) Sony Ericsson Experia mini, για να μετατρέψετε την τηλεόρασή σας σε 1 (ένα) ολοκληρωμένο και δυναμικό κέντρο διασκέδασης και να απολαύσετε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας! Διοργάνωση διαγωνισμού: Wind Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Μαρτίου 2012 (16:00) Συμμετοχή […]

win contest hyundai getz newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε 3ήμερη ενοικίαση αυτοκινήτου για τον προορισμό της επιλογής σας

  Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3ήμερη ενοικίαση αυτοκινήτου για τον προορισμό της επιλογής σας, για εσάς και την παρέα σας! Διοργάνωση διαγωνισμού: GoldRent – Rent a car in Greece (goldrent.gr). Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και):  Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, ακολουθώντας 2 (δύο) απλά βήματα:

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):