Υγεία: Ποιον ξηρό καρπό πρέπει να τρώτε για να μην αρρωσταίνετε ποτέ!

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όλοι οι ξηροί καρποί λειτουργούν ευεργετικά για την υγεία μας. Ωστόσο, υπάρχει μία συγκεκριμένη κατηγορία, η οποία υπόσχεται να σας κρατήσει υγιείς, να διώξει το αίσθημα πείνας και να τροφοδοτήσει τον οργανισμό σας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Cashews nut almond peanut

Which nut must eat to not ever get sick

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όλοι οι ξηροί καρποί λειτουργούν ευεργετικά για την υγεία μας. Ωστόσο, υπάρχει μία συγκεκριμένη κατηγορία, η οποία υπόσχεται να σας κρατήσει υγιείς, να διώξει το αίσθημα πείνας και να τροφοδοτήσει τον οργανισμό σας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

 Εάν δεν το μαντέψατε, αναφερόμαστε στα αμύγδαλα που προσφέρουν:

  1. το 12% της ημερήσιας ανάγκης μας σε ασβέστιο.
  2. το 14% της ημερήσιας ανάγκης μας σε φώσφορο. Απαραίτητο για τα δόντια και τα οστά καθώς και για την πρόληψη της οστεοπόρωσης
  3. το 35% της ημερήσιας συνιστώμενης δόσης σε βιταμίνη Ε, μια βιταμίνη άκρως απαραίτητη για όλο τον οργανισμό.
  4. μια από τις πλουσιότερες πηγές αντιοξειδωτικών ουσιών – μια χούφτα αμύγδαλα περιέχει την ίδια ποσότητα πολυφαινολών με το πράσινο τσάι.
  5. την καλύτερη πηγή μαγνησίου.
  6. 3,5 γρ φυτικών ινών για να υποστηρίξουμε την σωστή λειτουργία της πέψης μας.
  7. 6 γρ πρωτεΐνης
  8. 14mcg φολικού οξέως ένα στοιχείο απαραίτητο στην εγκυμοσύνη – και όχι μόνο – καθώς ο ρόλος του είναι καθοριστικός στην ανάπτυξη του εμβρύου.
  9. υψηλή περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα λιπαρά -τα λεγόμενα και καλά λιπαρά.
  10. καθόλου χοληστερίνη

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Στρατόπεδο Χαϊδαρίου: Μυστήριο της Καταραμένης Σκοπιάς στο κέντρο διαβιβάσεων ΚΕΔΒ

Η βορινή πλευρά του στρατοπέδου βλέπει προς το βουνό και έχει ένα μικρό δρομάκι (χωρίς φώτα). Εκεί υπάρχει μια πύλη και μια σκοπιά που επιβλέπει το δρόμο. Στο σημείο που είναι η σκοπιά ήταν ο χώρος των παλιών κρατητηρίων. Για την ιστορία, το στρατόπεδο κατασκευάστηκε από τους Γερμανούς στον Β’ Παγκόσμιο σαν φυλακή. Έχει πεθάνει πολύς κοσμάκης μέσα εκεί. Αργότερα εμείς το κάναμε στρατόπεδο. Πίσω λοιπόν στην περιγραφή…

Υγεία: Οικολογική μάσκα προσώπου με γανόδερμα για λαμπερό δέρμα !

Το επιστημονικό όνομα «Γανόδερμα» προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά και σημαίνει «φωτεινό αστραφτερό δέρμα». Το θεραπευτικό αυτό μανιτάρι χρησιμοποιείτε στην παραδοσιακή Κινεζική ιατρική για πάνω από 4.000 χρόνια και είναι γνωστό σαν ο «Βασιλιάς των θαυματουργών βοτάνων».

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):