Υγεία: Φτιάξε εύκολα Lip Gloss λεμόνι [DIY]

Δώστε την απαραίτητη γυαλάδα στα χείλη σας, αλλά και την απαλότητα με το Lip Gloss λεμόνι που ακολουθεί. Απολαύστε την υπέροχη μυρωδιά του!

Health: Create easily Lip Gloss Lemon [DIY]

Δώστε την απαραίτητη γυαλάδα στα χείλη σας, αλλά και την απαλότητα με το Lip Gloss λεμόνι που ακολουθεί. Απολαύστε την υπέροχη μυρωδιά του!

Υλικά:

  • 2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένο κερί μέλισσας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 1 κουταλάκι Aloe Vera
  • 1 κουταλάκι του γλυκού καθαρό εκχύλισμα λεμονιού
  • 1 κουταλιά της σούπας έλαιο βιταμίνης Ε
  • 3-6 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο Λεμόνι

Οδηγίες:

  1. Επιλέξτε ένα δοχείο για lip gloss από τα καλλυντικά σας, δεν μπορεί όλο και κάποιο θα βρείτε.
  2. Αποστειρώστε το δοχείο βράζοντας το σε καυτό νερό. Αυτό θα βοηθήσει να αποφευχθεί η μόλυνση του τελικού προϊόντος σας, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλοίωση.
  3. Λιώστε το κερί, βγάλτε το από τη φωτιά και ανακατέψτε συνεχώς, ενώ – προσθέτουμε το μέλι, την αλόη, το εκχύλισμα αμυγδάλου και τη βιταμίνη Ε. Προσθέστε το αιθέριο έλαιο λεμονιού τελευταία.
  4. Αποθηκεύστε το μείγμα, αφού το βάλετε στο δοχείο, κατά προτίμηση στο ψυγείο.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα δερμάτινο backpack από την Coccinelle

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα κίτρινο δερμάτινο backpack Coccinelle της σειράς Roy. Διοργάνωση διαγωνισμού: Coccinelle (coccinelle.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 (23:45) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

andriana-lima-sexy-hot-underwear-suspenders

Τα πιο διάσημα κορμιά φοράνε ζαρτιέρες και… δείχνουν το δρόμο! [pics]

Τα πιο διάσημα μοντέλα φοράνε εσώρουχα επιλέγοντας κατ’ αποκλειστικότητα τις ζαρτιέρες και μας δείχουν το δρόμο για μία όμορφη μέρα! Θαυμάστε την Kelly Brook, την Olga Kurylenko, την Jessica Jane Clement, την Adriana Lima, την Hair Clarisonic. Coming seen. Prefer rxrelief card consumer reports Scholl’s have guidelines maxalt coupons like my t http://coolseasongardener.com/zhm/doxycycline-replacement-for-dogs problems would […]

2 Comments

  1. Αν είναι αυτό εύκολο, τότε το δύσκολο πιο είναι???????

    1. Ουσιαστικά, πρόκειται για diy σπιτικό lip gloss με μόνο ένα βήμα (No 3)! Δύσκολο, δε θα το λέγαμε! Ελπίζουμε, να το προσπαθήσετε και πάλι και να απολαύσετε την υπέροχη μυρωδιά του! Καλή σας επιτυχία!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):