Υγεία: «Φρένο» στις αποτριχώσεις με λέϊζερ στα ινστιτούτα αισθητικής

Μόνο σε ιατρείο δερματολόγου και πλαστικού χειρουργού θα μπορούν στο εξής οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αποτρίχωση, σύμφωνα με εγκύκλιο του Ανδρέα Ξανθού που έχει βέβαια κάποια κενά.

Μόνο σε ιατρείο δερματολόγου και πλαστικού χειρουργού θα μπορούν στο εξής οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αποτρίχωση, σύμφωνα με εγκύκλιο του Ανδρέα Ξανθού που έχει βέβαια κάποια κενά.

Αποτρίχωση σε ιατρείο πλαστικού χειρουργού

Όποιος/α έχει κάνει αποτρίχωση σε ιατρείο πλαστικού χειρουργού ή δερματολόγου και του έχει κάνει όλες τις θεραπείες ο ίδιος ο γιατρός, να σηκώσει το χέρι του! Κι αν έχει υπάρξει κάποιος που μπορεί να απαντήσει θετικά, θα είναι επειδή πήγαινε στο ιατρείο ενός νέου γιατρού χωρίς πολύ πελατεία, που δεν μπορεί να προσλάβει βοηθό για την δουλειά αυτή.

Οι θεραπείες αποτρίχωσης με παλμικό φως ή λέϊζερ γίνονται εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα από όποιον έχει τα τυπικά προσόντα και τις γνώσεις να χειριστεί ένα τέτοιο μηχάνημα.

Δηλαδή από πτυχιούχους αισθητικούς και γιατρούς δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς αλλά και γιατρούς άλλων ειδικοτήτων που έχουν προμηθευτεί ένα τέτοιο μηχάνημα.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

super-gold-newsfeast-featured

Κέρδισε δύο ολοκαίνουργια iPhone 4S και πέντε ταξίδια για Θεσσαλονίκη και Μάτι Αττικής για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Διαγωνισμός:  Κέρδισε δύο (2) ολοκαίνουργια iPhone 4S της Apple, πέντε (5) ταξίδια στην Θεσσαλονίκη και πέντε (5) ταξίδια στο Μάτι Αττικής για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και):  Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού του χρυσού οδηγού το μόνο που […]

deepfale ai photography app

Τι δείχνει νέα έρευνα για όσους βγάζουν πολλές φωτογραφίες

Όσοι τραβάνε πολλές φωτογραφίες με ό,τι τους τραβάει την προσοχή γύρω τους νιώθουν πιο ευτυχισμένοι σε σχέση με όσους δεν φωτογραφίζουν καθόλου. Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας αμερικανικής μελέτης, της πρώτης του είδους της, που μάλλον αποενοχοποιεί όσους γυρνάνε με μια κάμερα στο χέρι. Οι ερευνητές, με επικεφαλής την αναπληρώτρια καθηγήτρια Κρίστιν Ντιλ του […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):