Υγεία: «Φρένο» στις αποτριχώσεις με λέϊζερ στα ινστιτούτα αισθητικής

Μόνο σε ιατρείο δερματολόγου και πλαστικού χειρουργού θα μπορούν στο εξής οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αποτρίχωση, σύμφωνα με εγκύκλιο του Ανδρέα Ξανθού που έχει βέβαια κάποια κενά.

Μόνο σε ιατρείο δερματολόγου και πλαστικού χειρουργού θα μπορούν στο εξής οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αποτρίχωση, σύμφωνα με εγκύκλιο του Ανδρέα Ξανθού που έχει βέβαια κάποια κενά.

Αποτρίχωση σε ιατρείο πλαστικού χειρουργού

Όποιος/α έχει κάνει αποτρίχωση σε ιατρείο πλαστικού χειρουργού ή δερματολόγου και του έχει κάνει όλες τις θεραπείες ο ίδιος ο γιατρός, να σηκώσει το χέρι του! Κι αν έχει υπάρξει κάποιος που μπορεί να απαντήσει θετικά, θα είναι επειδή πήγαινε στο ιατρείο ενός νέου γιατρού χωρίς πολύ πελατεία, που δεν μπορεί να προσλάβει βοηθό για την δουλειά αυτή.

Οι θεραπείες αποτρίχωσης με παλμικό φως ή λέϊζερ γίνονται εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα από όποιον έχει τα τυπικά προσόντα και τις γνώσεις να χειριστεί ένα τέτοιο μηχάνημα.

Δηλαδή από πτυχιούχους αισθητικούς και γιατρούς δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς αλλά και γιατρούς άλλων ειδικοτήτων που έχουν προμηθευτεί ένα τέτοιο μηχάνημα.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-contest-babylino-sensitive-chamomile-eimaimama-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις βρεφικές πάνες Babylino Sensitive με εκχύλισμα χαμομηλιού για ένα τρίμηνο!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό για 1 (ένα) τρίμηνο, βρεφικές πάνες Babylino Sensitive με εκχύλισμα χαμομηλιού, τις επώνυμες Ελληνικές πάνες με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για πλήρη απουσία βλαβερών ουσιών. Διοργάνωση διαγωνισμού: Eimaimama Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, αφήνοντας ένα σχόλιο και γράφοντας «τι σημαίνει για εσάς ‘Είμαι […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):