Η σκληρή εκπαίδευση των ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων [video]

Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο για το τι σημαίνει εκπαίδευση στις ρωσικές ειδικές δυνάμεις. Έτσι όλοι μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο θεωρούνται στις καλύτερες μονάδες ειδικών δυνάμεων του πλανήτη μας!

army-gun

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

golden-dawn-political-party-book-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 αντίτυπα από το βιβλίο του Νίκου Χασαπόπουλου «Χρυσή Αυγή – Η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια»

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) αντίτυπα από το βιβλίο του Νίκου Χασαπόπουλου «Χρυσή Αυγή – Η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια». Ο Νίκος Χασαπόπουλος είναι πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα Το Βήμα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Diastixo.gr, Εκδόσεις Λιβάνη. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 12 Μαΐου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, εδώ και […]

nose_face_metric

Τι σημαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου;

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου έχουν και αυτά την δική τους προσωπική ερμηνεία και μπορούν να μας δώσουν μία λεπτομερή ανάλυση της προσωπικότητας. Η φυσιογνωμία μπορεί να σε βοηθήσει να ερμηνεύσεις απλά και μόνο με ένα βλέμμα τον χαρακτήρα των ανθρώπων που γνωρίζεις, αλλά να μάθεις και ακόμα περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):