Ρεκόρ Guinness: Εσπασε 111 τσιμεντότουβλα με το κεφάλι και μπήκε στο Γκίνες !

Ο έφηβος Βόσνιος Kerim Ahmetspahic, κάτοχος μαύρης ζώνης στο τάε κβο ντο και πρωταθλητής στις νεαρές κατηγορίες της χώρας του, έσπασε 111 τσιμεντότουβλα με το κεφάλι του σε 35 δευτερόλεπτα, τη στιγμή που τον παρακολουθούσαν εκπρόσωποι του βιβλίου με τα ρεκόρ Γκίνες, στο οποίο,τελικά, πήρε μια θέση και ο ίδιος.

Guinness record: 111 tsimentotouvla He broke with his head and entered the Guinness!

Στην Visoko της Βοσνίας έσπασε το Guinness World Record

Η προσπάθειά του πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πόλη Visoko της Βοσνίας.

Ο 16χρονος έπρεπε να σπάσει μια σειρά από 20 στοίβες που αποτελούνταν από 6 τσιμεντότουβλα η καθεμία. Τελικά έσπασε 111 τσιμεντότουβλα, σημείωσε ρεκόρ Γκίνες και καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε στο video τον Kerim Ahmetspahic να σπάει τα τσιμεντότουβλα

src: newsfeast.gr/2017/03/guinness-world-r…ricks-broke-head, guinnessworldrecords.com/news/2016/5/martial-arts-experts-break-concrete-blocks-with-their-heads-in-record-face-off-428874

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σετ για τον κήπο ή το μπαλκόνι από το Vicko

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τραπεζαρία ή ένα σαλόνι για τον κήπο ή το μπαλκόνι σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Vicko (vicko.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στη Σέριφο από την Coco-Mat

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) στο Coco-Mat Eco Residences Serifos στη Σέριφο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Coco-Mat (coco-mat.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 16 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):