Οι υπουργοί Άμυνας Γερμανίας και Ολλανδίας είπαν τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα

Πολύ πετυχημένη χαρακτήρισαν οι υπουργοί Άμυνας της Γερμανίας και της Ολλανδίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Ζανίν Ενίς Πλασέρ τη δράση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής ροής.

germany holland greece nato defence policy

Πολύ πετυχημένη χαρακτήρισαν οι υπουργοί Άμυνας της Γερμανίας και της Ολλανδίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Ζανίν Ενίς Πλασέρ τη δράση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής ροής.

Με αρετή και τόλμη

Μιλώντας στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» που επανήλθε στη συχνότητα της ΕΤ1 οι υπουργοί Άμυνας των δύο χωρών τάχθηκαν υπέρ της συνέχισης της ΝΑΤΟϊκής αποστολής για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Τόσο η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας όσο και η ομόλογός της τής Ολλανδίας αναφέρθηκαν στις πολύ καλές διμερείς σχέσεις με τη Ελλάδα.

Η Γερμανίδα υπουργός χαρακτήρισε τη χώρα σημαντικό και αξιόπιστο εταίρο στη συμμαχία και ευχαρίστησε την Ελλάδα για την υποστήριξη που προσφέρει στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος.

Η δε Ολλανδή υπουργός χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συνεργασία με την Ελλάδα σε έναν ανασφαλή κόσμο όπως και την προώθηση της αμυντικής πολιτικής μέσω της ανάληψης κοινών δράσεων.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

multi-titanium-new-izzy-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 Multi Titanium της ΙΖΖΥ με τριπλό μαχαίρι

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό γιαούρτια για 5 (πέντε) Multi Titanium της εταιρείας ΙΖΖΥ με τριπλό μαχαίρι. Διοργάνωση διαγωνισμού: Μπενρουμπή Α.Ε. (IZZY) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής (βλέπε λεπτομέρειες διαγωνισμού) Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της εταιρείας Izzy και κερδισε τα δωρα του διαγωνισμού. Αναλυτικά: «Νέα σελίδα, […]

Αρχαία Ελλάδα: Οι μυστικιστικές τοπογραφικές συμμετρίες των αρχαίων Ελλήνων

Ο περίφημος γεωδαιτικός τριγωνισμός της αρχαίας Ελλάδας είναι άλλο ένα θαυμαστό μυστήριο των προγόνων μας, καθώς η χωροθεσία των ναών και των ιερών τους σχηματίζει νοητούς γεωμετρικούς σχηματισμούς που αψηφούν λογικές ερμηνείες και καλοβαλμένα πλαίσια εγγραφής!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):