Δείτε και διαδώστε: Έτσι αρπάζουν τα ξενοδοχεία και τα δίνουν στους δήθεν μετανάστες

Μήνυση κατά του υπουργού προστασίας του πολίτη, Νίκου Τόσκα και του αρχηγού της Ελληνικής αστυνομίας, κατέθεσε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «City Plaza», το οποίο ουσιαστικά έχει επιταχθεί από φιλοπαγκοσμιοποιητές για να μένουν μουσουλμάνοι μετανάστες.

illegal-immigrants-departure-application-form

Μήνυση κατά του υπουργού προστασίας του πολίτη, Νίκου Τόσκα και του αρχηγού της Ελληνικής αστυνομίας, κατέθεσε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «City Plaza», το οποίο ουσιαστικά έχει επιταχθεί από φιλο-παγκοσμιοποιητές για να μένουν μουσουλμάνοι μετανάστες.

Καταληψίες στην περιουσία της

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Star», η κα Αλίκη Παπαχελά, κατέθεσε μήνυση, ζητώντας τους να εφαρμόσουν τον νόμο και να απομακρύνουν τους καταληψίες από την περιουσία της.

Υπάρχει μάλιστα, όπως αναφέρει και εισαγγελική εντολή για την εκκένωση του ξενοδοχείου, η οποία φυσικά δεν εφαρμόζεται, καθώς οι «αλληλέγγυοι» αποτελούν κράτος εν κράτει.

View and spread: So grab hotels and give supposedly immigrants

Άλλωστε και η κυβέρνηση κάνει λόγο για επίταξη των ξενοδοχείων από το κράτος.

src: aetos-apokalypsis.com/2017/03/deite-kai-diadwste-etsi-arpazoyn-ta-xenodocheia-kai-ta-dinoyn-stoys-metanastes.html

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

aaron-swartz-internet-pioneer-suicide-hanged

Νεκρός βρέθηκε ο 26χρονος διαδικτυακός ακτιβιστής Aaron Swartz στο σπίτι του στο Μπρούκλιν

Απαγχονισμένος βρέθηκε στο σπίτι του στο Κράουν Χέιτς (Crown Heights) του Μπρούκλιν (Brooklyn) ο 26χρονος Άαρον Σουόρτζ (Aaron Swartz), το παιδί-θαύμα του διαδικτύου και ιδιοκτήτης της εταιρείας Infogami (με την οποία συγχωνεύτηκε το Reddit τον Ιανουάριο του 2006). Τα τελευταία χρόνια ο νεαρός ήταν ενεργός ακτιβιστής σε θέματα ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών στο Διαδίκτυο. Ο Σουόρτζ […]

coffee-frappe

Καφές Φραπέ: Ελληνικός και ωφέλιμος για τον οργανισμό!

Άκρως καλοκαιρινός και δροσιστικός, ο φραπέ, αποτελεί μία από τις αγαπημένες καθημερινές συνήθειες των Ελλήνων και των τουριστών που επισκέπτονται την χώρα μας κάθε καλοκαίρι. Μια τυχαία εφεύρεση ενός Θεσσαλονικιού πριν από περίπου 60 (εξήντα) χρόνια, οδήγησε στην δημιουργία του πιο διάσημου εγχώριου καφέ που φαίνεται μέχρι και σήμερα να κρατάει τα ηνία στις προτιμήσεις των Ελλήνων, με τον καφέ espresso και τον γαλλικό καφέ να ακολουθούν. Πανεύκολη η παρασκευή του, αφού απαιτεί μόνο παγωμένο νερό και στιγμιαίο καφέ και αποτελεί γρήγορη λύση για ένα υπέροχο ρόφημα. Ο φραπέ, πέρα από […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):