Διαγωνισμός Red Bull Hellas με δώρο Xbox One S & Forza Horizon 3 & 10 συλλεκτικά t-shirts Gears of War

contest-red-bull-hellas-xbox-one-s-forza-horizon-3-gears-of-war

contest-red-bull-hellas-xbox-one-s-forza-horizon-3-gears-of-war

Διαγωνισμός με δώρο για να κερδίσεις ένα Xbox One S 500GB Forza Horizon 3 και 10 συλλεκτικά t-shirts Gears of War, από τη Red Bull Hellas. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το Xbox One S στο διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό, δώρο το Xbox One S 500GB & Forza Horizon 3 και 10 συλλεκτικά t-shirts Gears of War, από τη Red Bull Hellas!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Red Bull Hellas
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 (12:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

  • Το 1ο δώρο του διαγωνισμού είναι ένα (1) Bundle Χbox One S & Forza Horizon 3
  • Το 2ο δώρο του διαγωνισμού είναι δέκα (10) συλλεκτικά t-shirts Gears of War

Λεπτομέρειες δώρου

Το Xbox One S είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του Xbox One, προσφέροντας τα ίδια και ακόμη περισσότερα για τον παίκτη ή τον απλό χρήστη. Με δυνατότητα αναπαραγωγής 4K βίντεο και ταινιών, λειτουργία HDR για ταινίες και παιχνίδια, 40% μικρότερο μέγεθος σε σύγκριση με το Xbox One αλλά και ανανεωμένο χειριστήριο, το Xbox One Sείναι η καλύτερη ευκαιρία για να μπεις στον χώρο του gaming και να απολαύσεις πολλές extra λειτουργίες.

Ετοιμάσου για την απόλυτη εμπειρία gaming, με τις καλύτερες σειρές στα καλύτερά τους! Από το ατέλειωτο shooting του Gears of War 4 και τα καμμένα λάστιχα του Forza Horizon 3, ως τις διαστημικές μάχες του Halo 5: Guardians και του Halo Wars 2, ή την συγκινητική περιπέτεια του ReCore, υπάρχει κάτι για κάθε γούστο. Η καλύτερη λίστα παιχνιδιών στην ιστορία του Xbox, σε περιμένει!

  • Πλατφόρμα: Xbox One S
  • Μέγεθος Σκληρού Δίσκου: 500GB

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα πολυμορφικό καρότσι iCandy Peach αξίας 1450 ευρώ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα πολυμορφικό καρότσι iCandy Peach σε κόκκινο χρώμα στην πλήρη του μορφή, αξίας 1450 ευρώ. Δηλαδή ο τυχερός / τυχερή θα κερδίσει τον σκελετό του καροτσιού, μαζί με δύο θέσεις και δύο πορτ-μπεμπέ για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονό ή ως διπλό καρότσι. Διοργάνωση διαγωνισμού: Eimaimama, iCandy Hellas Προθεσμία συμμετοχής στο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):